Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Prosím o radu.Dnes mi přestal zamykat centrál na dálku.Klíčkem centál zamyká i odemyká,ale jak mačkám dálku,tak relátka na tišťáku dálky cvakají jako o život ale motorky ve dveřích nic.Určitě nemám originál,protože ta potvůrka je schovaná za odpojeným panelem \"imobilizéru\"-ta výklopná klávesnice vlevo pod volantem.

Díky za typy.

Odesláno

Nikdo nic?

Dnes jsem to měl rozdělaný.Mezi ŘJ dálky a motorkem ve dveřích řidiče je pět drátů.Bílý,zelený,černý,modrý a hnědý.Nevím ale kde mají být proudy a kde ne.Když se motorkem pohybuje nahoru dolu,tak na ŘJ dálky cvakají relátka.

Já myslím,že odešel motorek.

Odesláno

si myslím.že ti odešel dálkáč jako me.Je prostě v haji.Já musel koupit nový dalkáč od KELLTECU a dal ho tam.Ti prostě asi odešel stropní snímač .Asi ti tam nateklo přes antenu.Tu je nejčastější závada.

Odesláno

zeleny a modry by se mely stridat + a - podle smeru zamykani / odmykani, ty zbyly tri jsou signalni, jeden privadi kostru a po tech dvou pres prepinace dostava RJ signal, ve ktere poloze se moturek nachazi

nejsou ty draty prelamane v pruchodce sloupek - dvere ?

Odesláno

Ahoj

Dnes jsem to měl opět rozdělaný a je to jak píše Ferry.Žárovka připojená na zelený a modrý krásně blikne při zamknutí i odemknutí(střídá se tam polarita).Černý je COM a ostatní dva se střídají v krajních polohách.

Je to nějaký dodělávaný,protože ten motůrek je původně motůrek centrálu z nějakýho staršího auta.

Celý to funguje tak,že tenhle motůrek přes táhlo(kus naohýbanýho drátu)nadzvedne nebo přitáhne táhlo(drát)mezi origo centrálem a kolíčkem ve dveřích.Primitivní ale spolehlivý-než odejde motůrek.Takže mi už zbývá jenom sehnat 5ti drátový servo z nějakého vraku.

Díky za tipy.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nechci zakladat nove tema tak se zeptam.Neresil jste nekdo nejakou nahradu za tento klíč,ta guma je uplne vyzvykana.Samozrejme jsem to tady prochazel,ale nikdo tu neresi ovladac s tlacitkama na hrbetu.

Nejaky dobrovolnik co by to prepajel na plocho aby se dal pouzit nejaky z nabizenych ovladacu?:aut

post-37745-14109625536751_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj měl jsem podobný problém s kílčem, byli promačkaný čudlíky na dálkáči, rozdělal jsem to, znova připájel a koupil navé gumičky do ovladače a zase to funguje už to běhá 3 roky. Jen musíš zjistit jestli to je vysílačem (klíčkem), nebo příjmačem.

Odesláno

Me ani tak nejde o ty gumicky,jeden mikrospinac uz je horsi,musi se vic pritlacit a podrzet aby zamknul.Spis bych to chtel asi prepajet na plocho podle nejakyho jinyho dalkace,tak me zajimalo jestli s tim ma nekdo zkusenosti,protoze si myslim,ze asi nejsem prvni co to resi.

Odesláno

Chci říci že, já jsem na to musel taky tlačit , spíš nechtem zmáčknout a byla vymačkaná gumička a přez gumičku se nepořídilo zmáčknout ten mikrospínač, ale jak to vypadá u tebe to nevím. Tak to rozdělej a uvidíš co je špatného.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Nechci zakladat nove tema tak se zeptam.Neresil jste nekdo nejakou nahradu za tento klíč,ta guma je uplne vyzvykana.Samozrejme jsem to tady prochazel,ale nikdo tu neresi ovladac s tlacitkama na hrbetu.

Nejaky dobrovolnik co by to prepajel na plocho aby se dal pouzit nejaky z nabizenych ovladacu?:aut

Ja jsem resil ovladac. Mne se ulomil mikrospinac na otvirani a guma byla take ve spatnem stavu. Nejprve mi napajeli zpet utrzeny spinac. Jelikoz je vystaven tlaku a nema zadnou oporu krome napajecich spoju, musel jsem je ukotvit epoxidovym lepidlem. Gumu jsem hrave nahradil jemnou kuzi + vyleckami z tvrde gumy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...