wooody Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 mi máme tenhle a je s ním naprostá spokojenost, topí se v něm dřevem, a nemusíme se starat o otáčení..... fakt luxus :-) http://www.mountfield.cz/gril-banika-2GRL1009.html Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Scratchi každýho názor já na plynovým za 10 minut jím maso kdežto ty hodinu čekáš než se najíš a pak radší ten párek sníš syrovej!:P:D:D:D neni nad to, koukat pul hodinky v klidu do grilu, na ohen a na plameny, je to uvolnujici. maso se da i na dreve udelat za deset minut, ale kam spechat, na televizi? videl jsi nekdy na mem grilu \"parek\"? Gril ja mam o relaxu, pohode, setkani s prateli, uzivani si toho, ze jsem venku, nesmi to byt honba za zradlem, to pak ztraci smysl Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Včera jsme se byli podívat v Mukařově ve Werco. Líbil se nám Gril Malaga http://www.zbozi.cz/vyrobek/hecht-gril-malaga/?q=gril%20malaga, ale stabilitu moc nepobral. Čuměli jsme tam na lokomotivu z 1,7mm plechu (35 kg) a nakonec jsme ji vzali, vyšla na 3500 Kč. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Hned jsme ji vyzkoušeli, jenom v malém grilu, i děda si tam hned něco přihodil. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Tah to má velmi dobrý. Uvidíme, jak se bude grilovat (případně i udit) na velkém grilu. O víkendu může klidně někdo přijet Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 vy jste to napred nevypalili? :o:o Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 v návodu nic takového není. A to jsem si ho raději přečetl, kdyby to tam bylo, určitě bych ho nejdříve celý rozpálil ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Hned jsme ji vyzkoušeli, jenom v malém grilu, i děda si tam hned něco přihodil. marně hledám na tý fotce maso...? kde je chyba...? Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 minimaxa: kuřecí křídla (já vím, nic moc) jsou v těch alobalech ... nicméně nic připraveno nebylo, to bude o víkendu. Ted jsem si k obědu klasicky v troubě udělal bažanta na červeném víně. To je taky žrádlo Na gril bych si netroufl, asi by to taky nebyla vhodná úprava ale já jsem kuchař amatér, vařím teprve třetím rokem (situace člověka donutí ) [upravil dne 2/5/12 12:31 od MilanF1] Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 ja to radsi pred tim vzdy vypaluju, clovek nikdy nevi, kde to bylo, co potom lezlo apod. ale zijes, tak oukej Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 To tě chápu, mě to nenapadlo Myslím, že tam někde je štítek 2012, takže se to snad nikde dlouho neválelo. Každý plech byl zabalen, tak snad po tom nic nelezlo (asijské breberky atd. ) Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 staci krysy a krysi moc ja jsem na tohle uchyl Citovat
Péťa Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 ... já jsem kuchař amatér, vařím teprve třetím rokem (situace člověka donutí ) Na zimním klouzání jsme tu \"situaci\" poznali Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 staci krysy a krysi moc ja jsem na tohle uchyl zrovna tohle by mě nenapadlo,gril je asi taky nějak chemicky ošetřen a měl by se vypálit,aspoň si to myslím ale to už je jedno už je vypálen [upravil dne 2/5/12 21:27 od Gabriel 307] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Heh, převedu to na vaření jo. \"Si to uvař sám, ja ti na to kašlu\":D:D Už víš?? [upravil dne 2/5/12 21:32 od Radek Hurvajz] Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 :D:D tak tohle mě nenapadlo. Ale takto jsem tu \"vynucenou situaci\" nemyslel. Já měl na mysli odstěhování od maminky. Citovat
h4wk3y Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 v tom se da udit? myslim, ze spis tak oslehavat plamenem, ale rozhodne bych tomu nerikal uzeni... A jinak mi na tom grilu taky chybi maso.. ale apson jsi to mel v tom alobalu, abys nejedl krysi moc .. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 No dobrá, o víkendu udělám nové foto, kde bude maso Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.