Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Scratchi každýho názor já na plynovým za 10 minut jím maso kdežto ty hodinu čekáš než se najíš a pak radší ten párek sníš syrovej!:P:P:D:D:D

neni nad to, koukat pul hodinky v klidu do grilu, na ohen a na plameny, je to uvolnujici.

maso se da i na dreve udelat za deset minut, ale kam spechat, na televizi?

videl jsi nekdy na mem grilu \"parek\"?

Gril ja mam o relaxu, pohode, setkani s prateli, uzivani si toho, ze jsem venku, nesmi to byt honba za zradlem, to pak ztraci smysl :(

Odesláno

Tah to má velmi dobrý. Uvidíme, jak se bude grilovat (případně i udit) na velkém grilu. O víkendu může klidně někdo přijet ;)

post-15148-14109623829201_thumb.jpg

Odesláno
:mad: v návodu nic takového není. A to jsem si ho raději přečetl, kdyby to tam bylo, určitě bych ho nejdříve celý rozpálil ...
Guest minimaxa
Odesláno
Hned jsme ji vyzkoušeli, jenom v malém grilu, i děda si tam hned něco přihodil.

marně hledám na tý fotce maso...? :myslim kde je chyba...? :D

Odesláno

minimaxa: kuřecí křídla (já vím, nic moc) jsou v těch alobalech ... nicméně nic připraveno nebylo, to bude o víkendu.

Ted jsem si k obědu klasicky v troubě udělal bažanta na červeném víně. To je taky žrádlo :) Na gril bych si netroufl, asi by to taky nebyla vhodná úprava :myslim ale já jsem kuchař amatér, vařím teprve třetím rokem (situace člověka donutí :D)

[upravil dne 2/5/12 12:31 od MilanF1]

Odesláno

ja to radsi pred tim vzdy vypaluju, clovek nikdy nevi, kde to bylo, co potom lezlo apod. :D

ale zijes, tak oukej :D

Odesláno

To tě chápu, mě to nenapadlo :( Myslím, že tam někde je štítek 2012, takže se to snad nikde dlouho neválelo. Každý plech byl zabalen, tak snad po tom nic nelezlo (asijské breberky atd. :D)

Odesláno
staci krysy a krysi moc :D

ja jsem na tohle uchyl :D

zrovna tohle by mě nenapadlo,gril je asi taky nějak chemicky ošetřen a měl by se vypálit,aspoň si to myslím

ale to už je jedno už je vypálen ;)

[upravil dne 2/5/12 21:27 od Gabriel 307]

Odesláno

:D:D:D tak tohle mě nenapadlo.

Ale takto jsem tu \"vynucenou situaci\" nemyslel. Já měl na mysli odstěhování od maminky. ;)

Odesláno

v tom se da udit? myslim, ze spis tak oslehavat plamenem, ale rozhodne bych tomu nerikal uzeni...

A jinak mi na tom grilu taky chybi maso.. ale apson jsi to mel v tom alobalu, abys nejedl krysi moc :D..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...