Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je to rozbitý;) Ne, teď vážně, buď je chyba v netěsnosti systému=není tam náplň, nebo klimakompresor, přerušené vedení k němu... Může toho být více.

Odesláno
Je to na plač klima je fakt zapnuta 5 krát do roka a ono to je v háji :o bude to asi tou náplňou, budem musieť niečo poriešiť :) ,ale aj tak dik

Jemo poznámka - klima by se měla minimálně 1x za měsíc krátce pustit , takže to už máš 12x do roka i když nebudeš chladit :D

Odesláno

jj klimu treba aspon raz do mesiaca zapnut a to aj v zime. skoro stale som mal na jar problem ked som ju v zime nezapinal a musel som ist doplnit chladivo. ono je to taky paradox a da sa povedat ze cim viac ju pouzivas tym viac ti vydrzi.

Odesláno
Je to na plač klima je fakt zapnuta 5 krát do roka a ono to je v háji :o bude to asi tou náplňou, budem musieť niečo poriešiť :) ,ale aj tak dik
presne to je ten problem a z casti i pricina nefunkcnosti, klima potrebuje pravidelny provoz a jak uz tu nekteri napsali minimalne 1x do mesice pustit alespon na 10-15minut, nejvic trpi, kdyz je pouzivana parkrat do roka

takze ted pekne do servisu na plnicku a tam uz by si s tim meli poradit

[upravil dne 2/5/12 10:55 od Ferry]

Odesláno

Takže od teraz ju budem zapínať častejšie, lebo bol som toho názoru, že keď ju málo používam tak vydrží dlhšie. Mýlel som sa čo už :). Takže nebude tam dostatok chladiacej kvapaliny? Jednoducho klimu zapnem rozsvieti sa svetielko, že je zapnutá a nič, stále prúdi rovnaký vzduch.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, muzu poradit jen co jsem minuly mesic zazil ja. Mam Peugeot 206 ktyz jsem jel na plneni klimy tak mi na tlakove zkousce zjistili ze mam prodrenou trubku a to hned u vystupu z kabiny, ty trubky jsou hlinikove a prodrela mi to odpadla kabelaz ktera je hned za vzduchovym filtrem doporucoval bych ji zkontrolovat ;)popr. poradne prychytit nebot vymena te trubku me stala 5000 a jako tresickou na dortu mi to jeste unikalo z chladice klimy 2000.

Odesláno
ahoj, mám tiež problém s klimou na 206 po zapnutí počuť zpod prístrojovky také syčanie ale chladný vzduch nejde. po vypnutí spínača syčanie prestane. vďaka

To je typický pro málo chladiva. Odvez to někam na doplnění a požádej o přidání UV kontrastní látky pro případ, že by se měl hledat únik.

Při každém plnění se dělá vakuování při kterém se kontroluje těsnost, ale je to skoro k ničemu. Odhalí to jen hodně velké díry. Drobné trhliny, které vedou k úniku za pár desítek dní se při tom neprojeví.

Odesláno

Ja jsem byl na tkakove zkousce kdy mi do trubek napojili bombu s nejakym plynem a potom takovym pristrojem jezdili v motoru a jdyz ten plyn ucitil tak zacal vriskat stalo to 500 a rikali ze to najde i malinkej unik...a taky naslo:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...