96Sweet96 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Nejde mi klimatizácia v aute, auto má 3 roky. Klimatizácia je použivaná len v lete ( a to len občas). Diki za odpoveď Citovat
PAJA106 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Je to rozbitý Ne, teď vážně, buď je chyba v netěsnosti systému=není tam náplň, nebo klimakompresor, přerušené vedení k němu... Může toho být více. Citovat
96Sweet96 Odesláno 1. květen 2012 Autor Odesláno 1. květen 2012 Je to na plač klima je fakt zapnuta 5 krát do roka a ono to je v háji bude to asi tou náplňou, budem musieť niečo poriešiť ,ale aj tak dik Citovat
pito.za Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Ak mas zaujem mozem ti na to pozriet. Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Je to na plač klima je fakt zapnuta 5 krát do roka a ono to je v háji bude to asi tou náplňou, budem musieť niečo poriešiť ,ale aj tak dik Jemo poznámka - klima by se měla minimálně 1x za měsíc krátce pustit , takže to už máš 12x do roka i když nebudeš chladit Citovat
Iceman_3 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 jj klimu treba aspon raz do mesiaca zapnut a to aj v zime. skoro stale som mal na jar problem ked som ju v zime nezapinal a musel som ist doplnit chladivo. ono je to taky paradox a da sa povedat ze cim viac ju pouzivas tym viac ti vydrzi. Citovat
Ferry Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Je to na plač klima je fakt zapnuta 5 krát do roka a ono to je v háji bude to asi tou náplňou, budem musieť niečo poriešiť ,ale aj tak dikpresne to je ten problem a z casti i pricina nefunkcnosti, klima potrebuje pravidelny provoz a jak uz tu nekteri napsali minimalne 1x do mesice pustit alespon na 10-15minut, nejvic trpi, kdyz je pouzivana parkrat do roka takze ted pekne do servisu na plnicku a tam uz by si s tim meli poradit [upravil dne 2/5/12 10:55 od Ferry] Citovat
96Sweet96 Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Nazdar pito.za ak by si mal čas mohol by si sa nato dajako pozrieť čo? Citovat
96Sweet96 Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Takže od teraz ju budem zapínať častejšie, lebo bol som toho názoru, že keď ju málo používam tak vydrží dlhšie. Mýlel som sa čo už . Takže nebude tam dostatok chladiacej kvapaliny? Jednoducho klimu zapnem rozsvieti sa svetielko, že je zapnutá a nič, stále prúdi rovnaký vzduch. Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Klima bude prázdná, nech jí doplnit a nech si dát do náplně kontrastní látku. Citovat
nachtigall Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 ahoj, mám tiež problém s klimou na 206 po zapnutí počuť zpod prístrojovky také syčanie ale chladný vzduch nejde. po vypnutí spínača syčanie prestane. vďaka Citovat
k.janicek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Ahoj, muzu poradit jen co jsem minuly mesic zazil ja. Mam Peugeot 206 ktyz jsem jel na plneni klimy tak mi na tlakove zkousce zjistili ze mam prodrenou trubku a to hned u vystupu z kabiny, ty trubky jsou hlinikove a prodrela mi to odpadla kabelaz ktera je hned za vzduchovym filtrem doporucoval bych ji zkontrolovat ;)popr. poradne prychytit nebot vymena te trubku me stala 5000 a jako tresickou na dortu mi to jeste unikalo z chladice klimy 2000. Citovat
k.janicek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Jako prvni bych urcite zajel ja tlakovou zkousku me stala 500 a pak dolneni smesi... Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 ahoj, mám tiež problém s klimou na 206 po zapnutí počuť zpod prístrojovky také syčanie ale chladný vzduch nejde. po vypnutí spínača syčanie prestane. vďaka To je typický pro málo chladiva. Odvez to někam na doplnění a požádej o přidání UV kontrastní látky pro případ, že by se měl hledat únik. Při každém plnění se dělá vakuování při kterém se kontroluje těsnost, ale je to skoro k ničemu. Odhalí to jen hodně velké díry. Drobné trhliny, které vedou k úniku za pár desítek dní se při tom neprojeví. Citovat
k.janicek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Ja jsem byl na tkakove zkousce kdy mi do trubek napojili bombu s nejakym plynem a potom takovym pristrojem jezdili v motoru a jdyz ten plyn ucitil tak zacal vriskat stalo to 500 a rikali ze to najde i malinkej unik...a taky naslo:) Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Jednalo se o natlakování systému dusíkem. To funguje poměrně spolehlivě, ale běžné servisy to neumějí. Citovat
k.janicek Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Jo to je ono a urcite to doporucuji radeji dam 500 at mam jistotu nez 1000 za plneni kdyz to zase ma vytect Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.