Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, vedeli by ste mi prosim poradit co muze spusobovat takovy bublajici - plnici zvuk klimatizace? Ze by nizka hodnota chladiva? Zatim to chladi, ale co vlastnim auto sem jeste klimatizaci nedoplnoval. Diky

Odesláno

Zdravim priatelia.Neriesim priamo problem s nefunkcnou klimou, ale s nefunkcnym ventilatorom.Mam novy chladic klimy,novy tlakovy spinac, cesrtvo naplnena klima,dokonca chladi.Ale ventilator sa hned po zapnuti klimy spusti a hned sa aj vypne.

Ak sa nemylim tak by mal byt dvojrychlostny a pri zapnutej klime by sa mal tocit na prvej rychlosti,nie?

Vedel by prosim niekto poradit?Dakujem. :(

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte kluci, měl bych prosbu.

2.0 HDi novy model ne MUX digi klima, přestala takřka fungovat klima. Šla pouze když jsem ji zapnul na maximum, to fungovala dobře. Jel jsem tedy do servisu dopustit a zjistit jestli není nějaký unik kapaliny,

ale náplň byla takřka plná a unik nikde nenašli. V servisu se to chovalo, že vše funguje již správně, ale po cestě domů mi

opět klima přestala fungovat, co víc začala mi jakoby topit. I po příjezdu když jsem ji zapnul na maximum tak trubky v motoru od klimi byli horké místo studené, prostě jakoby topila místo chladila. Nevíte někdo čím to může být, kde dál hledat? Jakoby nemocný teploměr nebo něco podobného.

Když auto nechám stát 15minut a zapnu klimu na maximum zase jede, ale jak si chci upravit teplotu na 22stupňu začne to pomalinku topit.

Odesláno

Kokni schválně na diagnostice, kolik je měřená teplota v autě. Může to dělat zadrhnutej ventilátorek u snímače teploty u stropního světla.

A já se zeptám-nemá někdo schema zapojení digi klima?

Odesláno
Ahojte kluci, měl bych prosbu.

2.0 HDi novy model ne MUX digi klima, přestala takřka fungovat klima. Šla pouze když jsem ji zapnul na maximum, to fungovala dobře. Jel jsem tedy do servisu dopustit a zjistit jestli není nějaký unik kapaliny,

ale náplň byla takřka plná a unik nikde nenašli. V servisu se to chovalo, že vše funguje již správně, ale po cestě domů mi

opět klima přestala fungovat, co víc začala mi jakoby topit. I po příjezdu když jsem ji zapnul na maximum tak trubky v motoru od klimi byli horké místo studené, prostě jakoby topila místo chladila. Nevíte někdo čím to může být, kde dál hledat? Jakoby nemocný teploměr nebo něco podobného.

Když auto nechám stát 15minut a zapnu klimu na maximum zase jede, ale jak si chci upravit teplotu na 22stupňu začne to pomalinku topit.

Odesláno

Mám stejný problém: střídavě topí i chladí, pokud ale mám nastaveno max chlazení t.j. 14st.tak to funguje. pokud auto stojí chvílku na slunku cca +30 ,tak se z auta stane \"pečící trouba\" . Závada je \"téměř\" jasná. Senzor výparníku vykazuje nesmyslné hodnoty (2740 st až -39 st). Přesto bych rád někde sehnal EL.zapojení zmiňovaného senzoru , Než rozeberu půl auta !!!!

P406,2002,MUX,digiClima

• O 1 měsíc později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Ta tlakový spínač jsem nejspiš našel je z boku na straně kopresoru na chladiči.. Má 4 dráty a propojil jsem 1-2a 3-4 nastaroval, sepnul A/C a nic!!!! Ventilator jede na max hned po startu ale klima nic. Zkusil jsem i natahout 12V na spojku a ta funguje. Spíše mě trápí že to relátko v bsi prostě nesepne ?? Prosím o rady lidičky už mě bolí prsty :-D

Ahoj lidičky má stejný problém jako kolega nemá někdo nějakou radu díky!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...