Přejít na obsah

zodiac0

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Vše od uživatele zodiac0

  1. zodiac0

    nefunkční klima

    Mám stejný problém: střídavě topí i chladí, pokud ale mám nastaveno max chlazení t.j. 14st.tak to funguje. pokud auto stojí chvílku na slunku cca +30 ,tak se z auta stane \"pečící trouba\" . Závada je \"téměř\" jasná. Senzor výparníku vykazuje nesmyslné hodnoty (2740 st až -39 st). Přesto bych rád někde sehnal EL.zapojení zmiňovaného senzoru , Než rozeberu půl auta !!!! P406,2002,MUX,digiClima
  2. zodiac0

    signalizácia tlaku oleja

    Samozřejmě že to jde v PP2000. Je tam \"test funkcí \" /přístroj.desky/pal.počítače/tlačítek/a mnoho dalšího:bacha
  3. zodiac0

    406 - strata vykonu

    Napadá mě nejmíň 1000 možností !
  4. Chlapi: poraďte mi někdo o slušném servisu,pokud možno na JM , kde jsou schopni udělat dobře diagnostiku ( nefunguje mi přívěra turbodmychadla,potřebuju najít jádro problému ) dík !!!
  5. Potřebuju pomoci s diagnózou : při volnoběhu má motor divný zvuk ..... jako-bi mu chyběl vzduchový filtr . Když stojím venku,tak slyším jak to \"tluče\" do sání . Vše je ovšem v pořádku i potrubí jsem kontroloval. Nic mě nenapadá, snad jenom podpálený \"Sací\" ventil. Nemá někdo podobnou zkušenost ?
  6. zodiac0

    MOTOR

    ;)Měl jsem stejný problém. Po nastartování mi kolísaly (volnoběžné) otáčky asi tak 1-2 min a pak běžel normálně. Samozřejmě mě hned napadlo že je chyba v regulátoru ale jelikož cena nového není zanedbatelná,zkusil jsem nejdřív vyčistit palivovou soustavu. Použil jsem k tomu aditivum Castrol TDA . Jelikož jsem od přírody skeptik a moc takovým \"rádoby\" přísadám nevěřím,docela mě překvapilo že to funguje. Po vyjetí asi 1 nádrže nafty kolísání zmizelo a od té doby zase šlape jako hodinky !!!
  7. zodiac0

    Spotřeba 406 2.0 HDI

    :rokerMoje spotřeba se pohybuje od 5,1 až 5,5l ,počítač mi ukazuje 5,4 až 5,6 což je docela přesné. Jezdím deně 20 km do práce a zpět. Určitě by šlo jezdit i do 5 litrů. P 406,2.0 HDi /80 Kw
  8. zodiac0

    houkačka

    zezadu žádné šrouby nejsou. mám jen ve středu dírku do které se má údajně vrazit šroubovák a odjistit pružinu jenomže nic takového tam nemůžu nahmátnout a nerad bych něco zk... 2002 HDI 80Kw
  9. :myslimpotřebuju poradit jak sundat středový díl volantu,a aby mi nevystřelil airbeg. Houkačku musím tlačit oběma rukama aby to vyloudilo nějaký zvuk
  10. Pokud vím tak výměna nádrže je opravdu povinná po 10 ti letech provozu. I když nechápu proč!!! (zřejmě silný \"lobing\"). Rozřezal jsem jich už stovky a neviděl jsem vevnitř žádnou rezavou. Fakt je ten, že namontovat si tam můžeš co chceš,a může ti to schválit i revizní technik ale když ti to neprojde STK,tak se můžeš postavit i na hlavu. Někde se spokojí s tím že máš platnou homologaci, ale někde zase vyzadují abys měl vše (nádrž,reduktor,el.ventil......) od jednoho výrobce. (\"KDO VÍ PROČ ?\")
  11. 2002 HDI.Mám jen jeden klíč a potřebuju udělat náhradní,kdybych ten original \"nedej Bůh\" ztratil. Chci se zeptat těch kterí mají už tu zkušenost,na kolik mě takový duplikát s plovoucím kódem asi přijde?
  12. zodiac0

    stav oleje a pal.počítač

    :rokerkdyž se postavím čumákem o 10cm níž,tak mi ukazuje jenom 3 čtverečky,na rovině ukazuje 6 a když ho postavím čumákem o 10cm výš,tak hlásí Top UP. Problém je ve velké citlivosti snímacího senzoru.tím se vůbec nezabývám !
×
×
  • Vytvořit...