Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já teda nevim, co máte, měl jsem no name cca 3měsíce, na technický mi řekli, že nejsou homogenizovaný :D, ať je sundám, ještě rok jsem s nima jezdil, a, v poho svítily, teď jsem koupil, za 500 i s blinkrama, a, štítkem, a připadá, mi, že svítěj míň, než ty předtim :D:D:roker

Odesláno

o to tu ide ......................... hlavne ze musis zaplatit nekrestanske peniaze za svetla a montaz u autorizovaneho mechanika iba preto ze je tam jedna znacka ( homologizovany ) , vidno ze to nejaky BUZERANT vymyslel , cha cha cha :aut

[upravil dne 3/5/12 13:03 od zbiro]

Odesláno

No když občas jedu v noci a svítí mi do očí kdovíjaké barevné varianty na xenony a podobně tak si myslím, že by to chtělo ještě více důslednosti. Vždyť je to o bezpečnosti. A denní světla, která jsou vidět maximálně tak ze dvou metrů a pak už moc ne jsou také k ničemu.

Odesláno

Zbiro...nechcem Ťa strašiť...mal som tieto (alebo velmi podobné) svetlá na lagune a strašne skoro sa mi v nich vypálili ledky...

[upravil dne 1/6/12 11:24 od zoleeka70]

post-41932-14109624744635_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

To vypadá super, až na tu cenu ... ale asi to je taky za tu homologaci, píšou tam, že to je schválené...

Stejně, když to je náhrada za existující obrysová světla, jak to bude fungovat s BSI jednotkou? Pokud by to měly být opravdové RL světla, pak by musela svítit samostatně a při zapnutí normálních světel (ať už manuálně nebo přes čidlo) by se musela vypnout a svítit jen jedna dioda jako obrysovka...

Třeba to někdo zkusí a pak uvidíme...

[upravil dne 15/7/12 17:37 od Igor]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...