Wensdy Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Ten kdo používá auto k práci a s občas špinavejma rukama tak asi bude vědět oč se jedná. Potřeboval bych vyčistit volant a rád bych jestli mi poradíte něco osvědčenýho co vyčistí a případně mně varujte co nepoužívat abych nepoškodil. Díky předem. Wensdy Citovat
ivanh Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Moj kozeny volant je z casu na cas pokryty vrstvou tvorenou prachom, potom....a boh vie cim este. Zakazdym mi s nim pomohla vlazna mydlova ( saponatova ) voda, handra a trpeylivost. Vlhkou handrou utierat a utierat.... Citovat
wojtěch Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 používám toto http://www.prodejoleju.cz/cz/detail/sheron-ubrousky-na-kuzi-1-baleni/ubrousky/ Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Za mě taky mýdlová ( jarová ) voda, opatrně vytírat. Po vyčištení vysušit a kvalitně ošetřit. Na kůži ( včetně kombinézy na moto, tašek, bund... ) používám kyblíček s přípravkem na ošetření sedel pro koňě. Kyblíček stál 140,- mám ho už 10 let, krásně voní včelím voskem a funguje dokonale. Citovat
Dančák Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Koblih69: Já jsem taky čet samou chválu na to na sedla pro koně, ale nakonec sem vzal na kombinézu balzám od PSI ale dělal jsem s tim auto a už mě došel, tak tohle vemu asi taky:) Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 jarmyl: má tvůj nick nějaký vztah k tvému občanskému jménu? Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Já jen, že jsem měl v ČB kolegu s křestním jménem Jarmil? Můj? Rozhodně, velmi, a nijak nesouvisí s mým datem narození Citovat
Wensdy Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 Taky jsme to už probírali , TADY Jo přesně takový fujtajbly na volantu mám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.