ace11 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Původně zaslal: Přema Ano to je ono..... ja se omlouvám \"CASTROL ATF TQ DIII je olej pro automatické převodovky \" na to koukat asi nemusím? Citovat
Přema Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Ale hovno.......Ano peugeot tam lije Total jako snad do všeho je od pežo doporučený TOTAL......tak je asi jasné že ti nebudou nabízet MOGUL:D:D:D:D jde jen o specifikaci Dexron III. o nic víc.... Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Jj ja som dolieval nejaký BP s touto špecifikáciou. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Záleží jenom na tom, kde to kupujete. Důležitá je specifikace a ta je jak píše Přema. Já osobně jsem koupil u pežotů Total Fluide LDS. Citovat
Ondrus23 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Tak určitě tam toho pasuje víc. A nevíte náhodou teda, jestli to nevadí, když se dolívá jiná značka než která tam je?? Například u výměny oleje se říká, že je dobry tam lít pořád stejnou značku oleje, i když se vlastně všechen vypustí a naleje se tam novej. Taky proto jsem zvolil ten, co udává Peugeot. [upravil dne 27/1/10 Ondrus23] Citovat
Přema Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Nevím co sem tam měl .ale dolil sem castrol a v poho Citovat
Laďa Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: ace11 Původně zaslal: Přema Ano to je ono..... ja se omlouvám \"CASTROL ATF TQ DIII je olej pro automatické převodovky \" na to koukat asi nemusím? Stačí jen když budeš číst důkladněji. Píše se tam: CASTROL ATF TQ DIII je olej pro automatické převodovky na minerální bázi, který může být podle předpisu výrobce použit ve všech automatických převodovkách osobních a nákladních automobilů a v servořízeních. Citovat
ace11 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Ja uz vim :roker a mam ho i koupeny :potlesk:papa [upravil dne 28/1/10 ace11] Citovat
MINI Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 TOTALFLUIDE LDS je synteticky olej do riadenia a ten o ktokom sa pise o dva prispevky hore je mineralny olej do riadenia,ked vam zacne riadenie prepustat olej,potom sa budete chytat za hlavu,nemiesajte hrusky s jablkami Citovat
Guest forcee Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 četl jsem si příspěvky, a mám ten samej problém na zimu, taky mi to tuhlo při zatáčení doleva, při kontrole kapaliny jsem zjistil že je jí tam poměrně málo, dolil jsem jenže neodvzdušnil takže po čase vše vyněnilo, takže jsem dolil napodruhé a zatím dobrý... Citovat
francesko Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ja som na radu známeho, ktorý pracoval v Peugeote a ktorý sa v tom vyzná, (teraz má vlastný servis) nalial origo Peugeot plnú syntetiku. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Kašlite na na to či to je syntetika alebo minerál, dnes už také delenie je nepodstatné. Dôležitá je špecifikácia. Ak to spĺňa môže to tam ísť. Rôzni výrobcovia dosahujú vlastnosti potrebné pre špecifikáciu rôznymi postupmi a miešacími pomermi zmesí. Citovat
pastorek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: MINI TOTALFLUIDE LDS je synteticky olej do riadenia a ten o ktokom sa pise o dva prispevky hore je mineralny olej do riadenia,ked vam zacne riadenie prepustat olej,potom sa budete chytat za hlavu,nemiesajte hrusky s jablkami Nerob z toho drámu. Syntetiika-nesyntetika v riadení je to úplne jedno a nič sa nestane. Jediný rozdiel je pri autách ktoré majú hydraulický systém prepojený a jedna kvapalina je i na iné účely. Citovat
MINI Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 podla teba sa da miesat syntetika s mineralom aj v motore Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Naprv napíš čo je podľa teba syntetika a čo minerál. Citovat
pastorek Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: MINI podla teba sa da miesat syntetika s mineralom aj v motore Najprv čítaj, potom reaguj. Písal som o riadení a je to z príspevku zrejmé. Citovat
MINI Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 mineralne oleje sa robia z ropy-rafinaciou synteticke sa vyrabaju umelo rozdiel je v kvalite vam to nepovie nic,proste proti vetru sa neda curat Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Však sa hneď neurážaj, prečítaj si toto: http://motoride.sk/?ID=605 http://www.vurup.sk/faq/slovak.html [upravil dne 29.1.2010 AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.