Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Ano to je ono.....

ja se omlouvám \"CASTROL ATF TQ DIII je olej pro automatické převodovky \" na to koukat asi nemusím?

Odesláno

Ale hovno.......Ano peugeot tam lije Total jako snad do všeho je od pežo doporučený TOTAL......tak je asi jasné že ti nebudou nabízet MOGUL:D:D:D:D jde jen o specifikaci Dexron III. o nic víc....

Odesláno

Tak určitě tam toho pasuje víc. A nevíte náhodou teda, jestli to nevadí, když se dolívá jiná značka než která tam je?? Například u výměny oleje se říká, že je dobry tam lít pořád stejnou značku oleje, i když se vlastně všechen vypustí a naleje se tam novej. Taky proto jsem zvolil ten, co udává Peugeot.

[upravil dne 27/1/10 Ondrus23]

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Původně zaslal: Přema

Ano to je ono.....

ja se omlouvám \"CASTROL ATF TQ DIII je olej pro automatické převodovky \" na to koukat asi nemusím?

Stačí jen když budeš číst důkladněji.:D Píše se tam: CASTROL ATF TQ DIII je olej pro automatické převodovky na minerální bázi, který může být podle předpisu výrobce použit ve všech automatických převodovkách osobních a nákladních automobilů a v servořízeních. :papa

Odesláno

TOTALFLUIDE LDS je synteticky olej do riadenia a ten o ktokom sa pise o dva prispevky hore je mineralny olej do riadenia,ked vam zacne riadenie prepustat olej,potom sa budete chytat za hlavu,nemiesajte hrusky s jablkami

Odesláno

četl jsem si příspěvky, a mám ten samej problém na zimu, taky mi to tuhlo při zatáčení doleva, při kontrole kapaliny jsem zjistil že je jí tam poměrně málo, dolil jsem jenže neodvzdušnil takže po čase vše vyněnilo, takže jsem dolil napodruhé a zatím dobrý...

Odesláno

Kašlite na na to či to je syntetika alebo minerál, dnes už také delenie je nepodstatné. Dôležitá je špecifikácia. Ak to spĺňa môže to tam ísť. Rôzni výrobcovia dosahujú vlastnosti potrebné pre špecifikáciu rôznymi postupmi a miešacími pomermi zmesí.

Odesláno
Původně zaslal: MINI

TOTALFLUIDE LDS je synteticky olej do riadenia a ten o ktokom sa pise o dva prispevky hore je mineralny olej do riadenia,ked vam zacne riadenie prepustat olej,potom sa budete chytat za hlavu,nemiesajte hrusky s jablkami

Nerob z toho drámu. Syntetiika-nesyntetika v riadení je to úplne jedno a nič sa nestane. Jediný rozdiel je pri autách ktoré majú hydraulický systém prepojený a jedna kvapalina je i na iné účely.

Odesláno

mineralne oleje sa robia z ropy-rafinaciou synteticke sa vyrabaju umelo rozdiel je v kvalite vam to nepovie nic,proste proti vetru sa neda curat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...