Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V poslední době si všímám jednoho jevu - když jedu autem a zatočím doleva, řízení jakoby vytuhne (na místě ani v malých rychlostech to nedělá) - jako by se podělal posilovač a v tu chvíli nefungoval.

Myslel jsem, že mám prázdné pneu, jenže ne - od té doby jsem navíc měnil, takže jimi to vážně nebude. Dělá to jen doleva a když projíždím kruhový objezd, je to pekelně nebezpečné, protože na půl sekundy nejsem schopen hnout volantem a už jsem málem párkrát skončil někde v příkopu.

Stává se tohle někomu? Přijde mi, že to začalo dělat po době, kdy jsem projížděl hory - a párkrát škrtl o kusy ledu na silnici podvozkem (namrzliny uprostřed cesty). Může to souviset?

Odesláno

musí to být.....dextron III. nejlépe Castrol TQ-DIII. a když ji měnili tak ji asi dali přesně a ono to musí být o 2 cm výš......a kde koupit na každé lepší pumpě

[upravil dne 23-12-09 Přema]

Odesláno

aj ja v lete v pohode a teraz v zime to iste ako pred rokom...mokre viecko nadrzky od servokvapaliny a tuhe riadenie pri dlhsom zatoceni vlavo..to preto ze je zima?Este som nepozeral ako to vyzera,ci tej kvapaliny ubudlo.Pred rokom som dolieval Castrol ATF TQ DIII, ale nikde tam nevidim napisane dexron...nevadi?Supnem tam to iste...

Odesláno
Původně zaslal: stanchez

aj ja v lete v pohode a teraz v zime to iste ako pred rokom...mokre viecko nadrzky od servokvapaliny a tuhe riadenie pri dlhsom zatoceni vlavo..to preto ze je zima?Este som nepozeral ako to vyzera,ci tej kvapaliny ubudlo.Pred rokom som dolieval Castrol ATF TQ DIII, ale nikde tam nevidim napisane dexron...nevadi?Supnem tam to iste...

Vzadu na etiketě......

Odesláno

Se prostě vyprázdní nádržka při točení doleva(právě proto víc jak 2 cm víc kapaliny) a to vypadá jako kdyby nejelo čerpadlo bo namá kapalinu......co je na tom tak nesrozumitelného.....

Odesláno

a cez viecko von ti ti ju vytrepe len vtedy ak sa kvapalina peni, a peni najviac po dakom tom zatacani a nasledne vypnuti motora, potom kukaj co to bude robit. Mozes to mat len zavzdusnene , alebo aj nieco horsie co uz sa tu vela krat omielalo

Odesláno

Jen mě to tak napadlo jako možnost. Jo a když jsem u Domanského kupoval kapalinu do posilovače, tak mi prodali Total LDS Fluide. Dolil jsem ji asi 1 až 2 cm nad max a nemám s posilovačem problém. Teda zatím.

[upravil dne 23/12/09 HonzaZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...