brade Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 V poslední době si všímám jednoho jevu - když jedu autem a zatočím doleva, řízení jakoby vytuhne (na místě ani v malých rychlostech to nedělá) - jako by se podělal posilovač a v tu chvíli nefungoval. Myslel jsem, že mám prázdné pneu, jenže ne - od té doby jsem navíc měnil, takže jimi to vážně nebude. Dělá to jen doleva a když projíždím kruhový objezd, je to pekelně nebezpečné, protože na půl sekundy nejsem schopen hnout volantem a už jsem málem párkrát skončil někde v příkopu. Stává se tohle někomu? Přijde mi, že to začalo dělat po době, kdy jsem projížděl hory - a párkrát škrtl o kusy ledu na silnici podvozkem (namrzliny uprostřed cesty). Může to souviset? Citovat
kajvet Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 dolej do nádržky serva servokapalinu a nalij tam tak 2mm nad rysku max. a bude to ok:super Citovat
brade Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 Divné, auto bylo na servisu a kapaliny tam měnili... jakou doporučíte, kde koupit? Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 musí to být.....dextron III. nejlépe Castrol TQ-DIII. a když ji měnili tak ji asi dali přesně a ono to musí být o 2 cm výš......a kde koupit na každé lepší pumpě [upravil dne 23-12-09 Přema] Citovat
.mycTD Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 dexron, ne dextron. kdyby to nepomohlo, tak muze byt bordel v kloubu rizeni, nevim jak je moc je to u 407 chraneno. Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Jojo a není to jedno......ano dexron..... Citovat
HonzaZ Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Nevím, ale mě to připadá jako chvilkové výpadky el. čerpadla. Citovat
stanchez Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 aj ja v lete v pohode a teraz v zime to iste ako pred rokom...mokre viecko nadrzky od servokvapaliny a tuhe riadenie pri dlhsom zatoceni vlavo..to preto ze je zima?Este som nepozeral ako to vyzera,ci tej kvapaliny ubudlo.Pred rokom som dolieval Castrol ATF TQ DIII, ale nikde tam nevidim napisane dexron...nevadi?Supnem tam to iste... Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: stanchez aj ja v lete v pohode a teraz v zime to iste ako pred rokom...mokre viecko nadrzky od servokvapaliny a tuhe riadenie pri dlhsom zatoceni vlavo..to preto ze je zima?Este som nepozeral ako to vyzera,ci tej kvapaliny ubudlo.Pred rokom som dolieval Castrol ATF TQ DIII, ale nikde tam nevidim napisane dexron...nevadi?Supnem tam to iste... Vzadu na etiketě...... Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 To DIII je práve ta špecifikácia Dexron III. Neviem, ale prečo by elektrina čerpadla vypadávala vždy pri točení doľava. Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Se prostě vyprázdní nádržka při točení doleva(právě proto víc jak 2 cm víc kapaliny) a to vypadá jako kdyby nejelo čerpadlo bo namá kapalinu......co je na tom tak nesrozumitelného..... Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Narážal som na Honzu a chvílkové výpadky el. čerpadla. Citovat
denoo Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 tu sa toho pise dost, http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=41445 , mne to tiez robilo, napis ci ti pomohlo doliatie serva oleja , a hlavne kukaj ci nepeni kvapalina. Citovat
denoo Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 a cez viecko von ti ti ju vytrepe len vtedy ak sa kvapalina peni, a peni najviac po dakom tom zatacani a nasledne vypnuti motora, potom kukaj co to bude robit. Mozes to mat len zavzdusnene , alebo aj nieco horsie co uz sa tu vela krat omielalo Citovat
Přema Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Původně zaslal: AnotherOne Narážal som na Honzu a chvílkové výpadky el. čerpadla. Vím......;) Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 No keby to bol elektrický problém niekde v kontaktoch, tak by vypadávalo kedykoľvek, nie len doľava. Citovat
brade Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 Pánové, díky za tipy, zítra nakoupím a zkusím. Dám vědět Citovat
HonzaZ Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Jen mě to tak napadlo jako možnost. Jo a když jsem u Domanského kupoval kapalinu do posilovače, tak mi prodali Total LDS Fluide. Dolil jsem ji asi 1 až 2 cm nad max a nemám s posilovačem problém. Teda zatím. [upravil dne 23/12/09 HonzaZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.