Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak som dnes pozrel do nadrzky serva a mam tam oleja asi 5 cm pod rysku Maximum,

pod nou je dalsi ryska ale nezistil som co je na nej ci minimum alebo co :D

Farbu ma hnedocervenu.

Viete poradit co doliat? :myslim

PS: Uz viem teda preco tie divne pazvuky pri zatacani :D

Odesláno

no ci uz nieje aj trosku neskoro, pisalo sa tu ze by nemala klesnut hladina pod minimum, potom sa ti to cele zavzdusni, aj problem , co doliat sa tu pise castrol TQ DIII to davam aj ja no a na mieste zatacaj do lava do prava 10x, a uvidis ci pomoze alebo nie, ale sak ty nemas 407 ne?

Odesláno

Ano ano pardon...

Som si nevsimol v akej sekcii som.

Nasiel som toto vlakno cez hladanie a nechcel som zakladat nove.

Ospravedlnujem sa...

Odesláno

Chlapi, mám jednu otázku. Dolial som kvapalinu do serva 2cm nad MAX. Po naštartovaní kvapalina úplne zmizne a po vypnutí motora zase stúpne a trocha aj pení. Robí to aj Vám, alebo máte po naštartovaní hladinu kvapaliny vždy viditeľnú?

Odesláno
Původně zaslal: francesko

Chlapi, mám jednu otázku. Dolial som kvapalinu do serva 2cm nad MAX. Po naštartovaní kvapalina úplne zmizne a po vypnutí motora zase stúpne a trocha aj pení. Robí to aj Vám, alebo máte po naštartovaní hladinu kvapaliny vždy viditeľnú?

po doliatí si to odvzdušnil? Toč na mieste 10x doľava a doprava volantom a skontroluj hladinu, dolej a znova toč pokiaľ sa neprestane strácať a peniť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...