Přema Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Dolít dolít....na co čekáte.......???????až se vám posere čerpadlo??? Citovat
jp Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Původně zaslal: honzza407sw Informace, že je na hadici-trubici zpětný ventil, který zabraňuje pěnění servokapaliny je pouze zprostředkovaná servisních technikem peugeotu. Osobně nejsem schopen říct, zda lže nebo tam opravdu je. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak možnost vyměnit pouze tu hadici může vyřešit celý problém. Pak by odpadávala výměna samotného čerpadla za 15tis korun. [upravil dne 25/12/09 honzza407sw] Taky si říkam že by to mohlo pomoct, stačí aby to někdo vyzkoušel, co může být špatného na čerpadle? Je dost možný že to čerpadlo mění peugeot jen z jakési hamižnosti. Citovat
honzza407sw Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Původně zaslal: honzza407sw Původně zaslal: blaza3 jj .. přesně tak.. jedna hadice vede k hrdlu čerpadla.. pokud někdo máte čerpadlo po výměně zkuste sem hodit fotku pls, někde ten wentil musí být vidět Dnes na to mrknu a jestli bude co vyfotit, tak to blejsknu. Tak jsem to nějak vyfotil, ale nevím, zda tam je něco vidět. Citovat
Přema Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 No žádný ventil nejde vidět, podle mě tam daly jen delší hadici jak sem již psal a tím je tam v okruhu více kapaliny a už se to nezavzdušnuje......to pěnění je právě vzduch....nic jiného......... [upravil dne 26-12-09 Přema] Citovat
honzza407sw Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Je to asi jak píšeš přemku. Pouze delší hadice pro větší množství kapaliny. Já osobně jsem rád, že už to mám za sebou. Nebylo to nic pěkného když to vrzalo, pěnilo přes víčko, trhalo to a vůbec šlo to oproti novému více ztuha. Jenom malá otázka mimo téma - jde vložit do jednoho příspěvku více obrázků než jenom jeden:myslim. Citovat
Přema Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Ano ale musíš je mít uložené někde jinde na servru a tady dáš jen odkaz Citovat
honzza407sw Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Aha, tak dík. Víš já jsem na počítače docela lama:D. Citovat
brade Odesláno 26. prosinec 2009 Autor Odesláno 26. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Dolít dolít....na co čekáte.......???????až se vám posere čerpadlo??? Sehnat Dexron III na nějaké pumpě v královehradeckém kraji není prdel... objel jsem jich asi 10 a nikde nic :-\\ Citovat
xplayer5 Odesláno 26. prosinec 2009 Odesláno 26. prosinec 2009 Já jsem dnes také objížděl. Benzina, Agip, OMV, Shell, nikde. Až neznačková pumpa. Tam ji byly hned 2 sloupce :-) Citovat
brade Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Také se mi nakonec podařilo ukořistit litr na Benzině směr HK > Olomouc (uprostřed lesů) Citovat
fifi Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Páni ja Vám chcem pomôcť hlavne píšem takým, ktorí sú tu fakt dobrý.Bola na mňa otázka, prečo tým čo vymenili čerpadlo to funguje...moja odpoveď majú dočasne doliatý a čerstvo odvzdušnený systém...chlapi ani vadné čerpadlo si penu nevymyslí musí k tomu dostať vzduch... opakujem...od výrobcu nenormálna chyba ....čerpadlo nemá nádržku....skôr podozrievam riadenie, tie gumové manžety majú dosť veľkú kapacitu, a ani ja neviem, čo tam mám...taký úbytok 2 cm kubické za rok sa v nich stratia ale v nalievacom hrdle (schválne som to nenazval nádržkou) určite chýbajú...systém si raz sosne vzduch, chúďa čerpadlo to dotlačív zduchom, o tom vy ani neviete, čo Vám po vypnutí motora vytlačí cez tú malú dierku...ono zas o tom neviete a zas pri ďalšej jazde....no stručne strážte si hladinu hydrauliky ....v 407 máte čo robiť veškeré vaše otázky oddôvodním Citovat
Přema Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 JJ však tu o tom celou dobu píšu...... Citovat
fifi Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 A mňa to stálo nejakých nejakých 14 eur, podľa Vin-ka mi hneď v Peu dali to čo mojej pegyne chutí, Citovat
HonzaZ Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Všichni sháníte DexronIII a mně dali u Domanského Total LDS, který se používá v hydropneumatickém pérování citrónů. Někde jsem dokonce četl, že je doporučován pro elektrohydraulické posilovače řízení pažoutů. Tak nevím. Já jsem ho tam dolil a zatím dobrý. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Honzo, tie kvapaliny som už s tebou riešil. Citovat
honzza407sw Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Na faktuře ze servisu kde mi měnili servo je také uveden olej TOTAL FLUIDE LDS. Citovat
Přema Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 DexronIII není značka oleje ale specifikace tak jako třeba 5W-40......a je asi jedno od jakého výrobce jestli TOTAL FLUIDE LDS nebo CASTROL TQ-DIII. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.