Guest zelda93 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Zdravim lidi, vim, že mi nejspíš napíšete žesem prase, ale z důvodu špatných financí mi několikrát zasebou auto kleklo.. (benzín) tak doleju z kanistru. už jdnou sem se ptal, čím může být, že při jízdě na volnoběh se mi rozsvítí kontrolka diagnostiky a pak asi auto 2x cukne nebo chvíli netáhne. teĎ už třetí den ani náznak. je možný, že se s úplným vyplejtváním benzínu vyplavil nějakej bordel a je to v pohodě? Citovat
koblih69 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Ne nevím jeslti ti rozumím, ale myslím, že je to přesně obráceně. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 NO... problémy prozatim zmizely.... nevim... uvidim dál Citovat
trsoliny Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Čau.Prase určitě nejsi!!!Určitě se každému stalo že neměl prachy.já vydělávám poměrně dost a stává se mi to taky.Z kanistru už jsem samozřejmě taky dolejval a myslím že v tom problém nebude.Dojde ti benzin,doleješ,čerpadlo ho nasaje a chyti to.problém bude v něčem jiném.Chvíli jezdi jestli se to neobjeví znovu.A ještě jeden můj postřeh.Když zatočím doprava tak se na palivoměru zvedne hladina benz.To znamená že i když stojím třeba na obrubníku tak mi to ukazuje víc benzinu.Stalo se mi že jsem měl skoro suchou nádrž a stál jsem na tom obrubníku obráceně,tzn náklon na druhou stranu.Palivoměr ukazoval nulu a když jsem nastartoval tak to zkoro chcíplo.Takže to asi nasálo vzduch.Když dáš víc benzinu do nádrže,myslím že ty problémy mít nebudeš [upravil dne 19/4/12 22:07 od trsoliny] Citovat
Ferry Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 spis bych problem videl ve svickach nebo necem jinem okolo zapalovani, ze to ted zrovna jede je spis jen nahoda Citovat
trsoliny Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Jo to může být.Jen mě napadlo že píše že mu opakovaně došel benz a několikrát dolejval. Tak jestli tam několikrát dolejval po 100kč tak při dnešních cenách toho benzinu v nádrži moc neměl a klidně to mohlo při rozběhu cuknout. Citovat
fejfarz Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 No mě se ještě nestalo že by mě někdy došla nafta nebo benzín. Tankuju plnou a nikdy jí nevyjedu celou zase jí doplním do plna když zaberu výplatu. Podle mě je to jedno jestli jezdíš na rezervu a pak tankuješ a nebo se snažíš tu nádrž vždy doplnit do plné, ale u mě se nemůže stát že mě čerpadlo pak nasaje ten bordel z nádrže do palivového systému. To palivo stejně musíš koupit tak je lepší mít v nádrži víc paliva a pak ho jen doplňovat než pořád koukat jestli nedojde. Citovat
trsoliny Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 To je pravda.Spis jde u nekoho o tu prvni investici do plny nadrze.ja tankuju vzdycky za 1000kc kdyz na me mrkne voko. Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 take bych chtel jednou za mesic natankovat plnou :-) ja tankuju za 800kc + vzdy davam SONAX (155kc) jednou dam sistic a podruhe konzervant palivove soustavy. a mesicne projezdim cca 7az8 tisic :-) Citovat
fejfarz Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Já vím že první investice je větší ale za ten klid mi to stojí. Ani nevím jestli mi to hladové oko svítí ještě jsem to nezkoušel. Citovat
fejfarz Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 take bych chtel jednou za mesic natankovat plnou :-) ja tankuju za 800kc + vzdy davam SONAX (155kc) jednou dam sistic a podruhe konzervant palivove soustavy. a mesicne projezdim cca 7az8 tisic :-) No Pavle ty toho projedeš hodně to aby jsi vydělával jen na benzín Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 hmm radeji na naftu ;-) a kdyz natankuju za 1000kc tak najedu stejne km jako kdyz natankuju za 800kc+ ten sonax ... a je to znat i na vykonu motoru . lip to tahne klesnou otacky a mato dravejsi zvuk ;-) jezdim denne do prace 30km a 30km z5 domu ... obcas naka zajistka :-) nemyslim ze bych vydelaval jen na naftu ... jeste na nahradni dily musim vydelavat :-D Citovat
matejgigi Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 7000 km / 30 dní = 233 km/deň ... dosť ... to ja dám za týždeň Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 ja myslel 7 az 8 ticis korun. ne km Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 kdyz jste u tech poctu: od kvetna 2001, co jsem koupil 406tku : najeto 244262 km, spotrebovano 24796 l plynu stalo to 359260 CZK a k tomu 722 l benzinu za 21716 CZK posledni dobou davam mesicne tak 4500km za 7700CZK zajimavy je pak vypocitat si, kolik bych utratil za palivo, kdybych jezdil na benzin, kdyz budu brat, ze bych mel asi o litr mensi spotrebu, tedy prumer nekde kolem 9l a vzal bych prumernou cenu 30kc/l tak pri te porci kilometru by to vyslo na nejakych 660000Kc za benzin, uspora 300tis, to uz je na docela dobry novy nebo lehce ojety auto [upravil dne 20/4/12 11:23 od Ferry] Citovat
Guest zelda93 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 ale neřeši to že mi došel benzín ale auto mam asi měsíc, na volnoběh nebo při stání na křižovatce se mi rosvítila kontrolka diagnostiky a pak buĎ chvíli netáhlo nebo se zadusilo že to 2x pořádně cuklo. teĎ jak mi několikrát došel benzín taak sleduju, že ty problémy zmizely. ty problémy jsem měl i když sem tam měl třeba čtvrtku nádrže. no nevim.. zatim klid 4. den. svíčky sem už měnil a to nepomohlo :-D Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 tak se ti to mohlo pricpat nekde v trubce a ted to povolilo... zkousel jsi lejt do madrze nakej cistic palivove soustavy? Citovat
Guest zelda93 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 zatim sem tam nelil nic, sem student, finančně na prd napřed než tam něco naleju tak ještě koupim palivovej filtr a pak bych tam teprve něco lil Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 no ono to tak drahe neni, kdyz tim snizis spotrebu. a asi bych to malil pred vymenou filtru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.