Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za kolik volame u nas a za kolik za hranicema....

Recommended Posts

Odesláno

Tak já mam u Vodafonu neomezené volání i sms do všech sítí a internet 1,2 GB za 1500kc plus telefon HTC desire x. Ale po třech letech co jsem o2 platil měsíčně 4000 Kč to je vysvobození. :-D

Odesláno

Slava jen doufam ze tam zase nebude nejaka ceska klicka ..... :)

Jinak presne po tomto jsem volal faktem je ze okolo naji podobny tarif zhruba o 100 levnejsi ale SUPER.

Je do nebe volajici ci si ti nasi nenazrani hosi dovoluji a jeste se pri tom tavri ze je jako vse Ok.

Odesláno

Tak někdo s tím začít musel, že jo:aut Teď se budou už jen dohánět, předhánět :D Velký rozdíly nečekám :myslim (retence nepočítám;) )

Každopádně když jsem dneska viděl ty jednotky \"kolotočářů\" s modrýma taškama a botama do špičky, otevírala se mi kudla v kapse :bacha

[upravil dne 11.4.13 14:43 od MJSytic]

Odesláno

Já jsem u kyslíku od nepaměti a tarif pro mladé za 199 Kč je pro mě paráda. V 95% případů volám do O2 a když SMS (těch je tak 20 za měsíc) tak taky většinou kyslík. Já s tím tarifem budu naprosto spokojený. Nějaký internet mě vůbec netrápí :D

Odesláno

Ten dělá, pokud se nepletu, 150 Kč / měsíčně. Pro mě jedině se závazkem ... stejně já nikam jinam nepůjdu, všichni v rodině mají kyslík :). Tátovi navhrnu, zda taky nebude chtít měnit, aby mohl volat po celý den zdarma :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...