3Run Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 dají se sehnat v prodejně barvy laky a tak kde mají ty smirky ? nebo někde speciálně ? Citovat
chuck11 Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 vodní smirky seženeš všude barvy laky,hoby prodejny...... brusné pasty seženeš taky všude kvalitnější v prodejnách co míchají barvy na auta,jinak v každé mototechně Citovat
3Run Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Počkat jakej je rozdíl mezi normálním smirkem a vodním smirkem ? Citovat
Šalda Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Spíše jen ten, že vodní smirek není papírovej, jinak by se hned rozmočil:D Citovat
_luky_ Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Obávám se, že můj papírový smirek má na sobě napsáno \"waterproof\". Tedy vodní je takový, který má na sobě tenhle nápis. Před týdnem jsem takhle podruhé přelešťoval světla na Matýskovi (Daewoo Matiz). šmirgl 800, 1000, 1500, tempo pasta. Vše ručně. Dva roky a nesvítilo to. Citovat
joshiki Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 po odbroušení UV vrstvy je potřeba světla ochránit ať už voskem nebo v lepším případě keramikou. Je nesmysl světla obrousit a neošetřit je Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Napadlo me co treba potom po vylesteni svetel misto nanaseni nejkeho vosku ci keramiky dat http://www.automedik.cz/prislusenstvi-8011-cira-folie-na-svetla-30-x-100-cm.html taky by to mohlo plnit svuj ucel ochrany ne? Citovat
3Run Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Těžko říct jak bude počasí reagovat na folii.. ale zase se dá sloupnout a nalepit nová.. a nemusíš brousit Citovat
Alda M. Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Kluci, taky sem se dostal do stádia prohledávání všechmožných for s tématem leštění světlometů. Musím to na 307-čce udělat, ty světla fakt nevypadají pěkně a navíc to asi nějaký to světlo taky sežere. Takže z toho co sem načetl: pustil bych se do toho z gruntu, tzn. přebrousit vodním smirkem patřičních drsností, pak tedy přeleštit různými leštícími kotouči s univerzální pastou TEMPO a doladit růčo. Jak je to tedy s tou následnou povrchovou ochranou...neodpravím ty kryty?? Aby to nebylo potřeba dělat každý měsíc potom?? A zvládne se to za pomoci vrtačky případně rozbrušky, samosabou s příslušnými nástavci??? Předem díky za odpovědi...nemám zkušenosti, tak se je snažím nabrat aspon takto Alda Citovat
Návštěvník Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Jak je to s tou ochranou vrstvou? Čím ty světla ošetřit aby do roka zase nevybledli? Taky mě to na pugoj čeká, tak ať to nedělám zbytečně. Citovat
Alda M. Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Tak materiál nakoupenej...sice mě to stálo skoro jako když bych si to nechal někde udělat :-D holt když se musí nakoupit potřebné aparáty, něco to stojí, ale pak už to mužu dělat na kšeft. Odmlčuju se a jdu vytvářet hodnoty. Až bude dílo dokonáno, dám sem průběh i výsledek. Citovat
Guest ph56 Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 hm tak nic, jinak to 1. je Lví-ček, individum s leštičkou já Víš že vypadáš trochu jako nebožtík Steve Jobs, dej mu pámbu věčnou slávu Citovat
Alda M. Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Tak mám hotovo...uvidíme jak to dlouho vydrží. Zde původní stav [upravil dne 14/1/14 21:32 od Alda M.] Citovat
Alda M. Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 A takhle po rozleštění...dílo hotovo :-) Citovat
Návštěvník Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 No hele nechci ti do toho kecat, ale na těch fotkách to vypadá ještě horší než předtím :-D Citovat
Alda M. Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Mně to zcela vyhovuje...možná je to blbě vidět (pro někoho) :-P Je to v garáži. Citovat
mxmen Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 nevíte někdo čím vyčistit ( propláchnout ) uvnitř začouzené světlo od prasklé žárovky ? Světlo je demontované z vozu. Citovat
Alda M. Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Jo tak to nevim čoveče...taky mám levé světlo uvnitř trochu začouzené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.