Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Leštění plastových světel - Jak na to

Recommended Posts

Odesláno

vodní smirky seženeš všude barvy laky,hoby prodejny......

brusné pasty seženeš taky všude kvalitnější v prodejnách co míchají barvy na auta,jinak v každé mototechně;)

Odesláno

Obávám se, že můj papírový smirek má na sobě napsáno \"waterproof\". Tedy vodní je takový, který má na sobě tenhle nápis.

Před týdnem jsem takhle podruhé přelešťoval světla na Matýskovi (Daewoo Matiz). šmirgl 800, 1000, 1500, tempo pasta. Vše ručně. Dva roky a nesvítilo to.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kluci, taky sem se dostal do stádia prohledávání všechmožných for s tématem leštění světlometů.

Musím to na 307-čce udělat, ty světla fakt nevypadají pěkně a navíc to asi nějaký to světlo taky sežere.

Takže z toho co sem načetl: pustil bych se do toho z gruntu, tzn. přebrousit vodním smirkem patřičních drsností, pak tedy přeleštit různými leštícími kotouči s univerzální pastou TEMPO a doladit růčo.

Jak je to tedy s tou následnou povrchovou ochranou...neodpravím ty kryty?? Aby to nebylo potřeba dělat každý měsíc potom??

A zvládne se to za pomoci vrtačky případně rozbrušky, samosabou s příslušnými nástavci???

Předem díky za odpovědi...nemám zkušenosti, tak se je snažím nabrat aspon takto :cool:

Alda

Návštěvník
Odesláno

Jak je to s tou ochranou vrstvou? Čím ty světla ošetřit aby do roka zase nevybledli? Taky mě to na pugoj čeká, tak ať to nedělám zbytečně.

Odesláno

Tak materiál nakoupenej...sice mě to stálo skoro jako když bych si to nechal někde udělat :-D holt když se musí nakoupit potřebné aparáty, něco to stojí, ale pak už to mužu dělat na kšeft. Odmlčuju se a jdu vytvářet hodnoty. Až bude dílo dokonáno, dám sem průběh i výsledek.:mrk

Odesláno
hm tak nic, jinak to 1. je Lví-ček, individum s leštičkou já

Víš že vypadáš trochu jako nebožtík Steve Jobs, dej mu pámbu věčnou slávu :D

Návštěvník
Odesláno

No hele nechci ti do toho kecat, ale na těch fotkách to vypadá ještě horší než předtím :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...