Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Když koukám na ty tvoje fotky, tak to nemáš sundaný celý. No a o tom, tak to tam je ohlodaný od šroubováku, škoda mluvit, to je tvoje práce? Taky jsem to opravoval a nemyslím si, že to budeš mít jinak řešený, jen musíš sundat ten otočný kus konce páčky.

Odesláno

No jo, ale jakým způsobem ho mám sundat? Ten poslední kus? Nafotkách jde vidět jak jsem to pěkně ohlodal šrubovákem. Nevím jak ho sundat! to je můj problém... :( Proto žádám aby mi někdo podle těch mých foto poradil jak ten poslední kus sundat! :(

Odesláno

Zjisti, zda není v páčce, co nejblíže tělesu COMu ze strany od palubky, díra. Pokud ano, tak jsou západky ze strany díry a jsou tam čtyři uprostřed. Dost problém je uvolnit.

Odesláno

Jak to tak vidím bude to asi oříšek :( během zítra zkusím uvidím. Zatím díky za rady.... jojo dal jsem tomu :( že jsem se já vůl prvně nezeptal tady na fóru těch zkušenějších :( no nic dám vědět zítra.... díky

Odesláno

nic nesundávej navíc... úplně totéž jsem měl i já. podle těchto návodů mi to moc nešlo sundat, nakonec se sic povedlo, ale nemělo to význam. v podstatě jde o to, že pokud vyloženě nemáš rozpojené ty plíšky z obr. v 1. příspěvku, tak vyzkoušej udělat toto :-)

sundej teda pouze čepičku, ten konec. no a na ní je tyčinka a ta tyčinka je nejspíše časem již mírně zbroušená, teda její konec. tak se snaž udělat něco, aby ta tyčinka opět kvalitně dosáhla na ty plíšky. já třeba jsem jemně, jakoby vyhloubil dírku do packy, tam právě, kde příjde ta poslední část, čili význam toho je, že ten nacvakováček je zapuštěn hlouběji a tak opotřebovaná tyčinka je blíže plíšku, což znamená lepší kontakt.

tak se mi to povedlo :_)

Odesláno

nic nesundávej navíc... úplně totéž jsem měl i já. podle těchto návodů mi to moc nešlo sundat, nakonec se sic povedlo, ale nemělo to význam. v podstatě jde o to, že pokud vyloženě nemáš rozpojené ty plíšky z obr. v 1. příspěvku, tak vyzkoušej udělat toto :-)

sundej teda pouze čepičku, ten konec. no a na ní je tyčinka a ta tyčinka je nejspíše časem již mírně zbroušená, teda její konec. tak se snaž udělat něco, aby ta tyčinka opět kvalitně dosáhla na ty plíšky. já třeba jsem jemně, jakoby vyhloubil dírku do packy, tam právě, kde příjde ta poslední část, čili význam toho je, že ten nacvakováček je zapuštěn hlouběji a tak opotřebovaná tyčinka je blíže plíšku, což znamená lepší kontakt.

tak se mi to povedlo :_)

tímto způsobem se mi to povedlo.... špatný kontakt...

• O 7 měsíců později...
Odesláno

zdravim pani, mate niekto navod ako to urobit alebo nafotene ako dat dole tu hlavicku tej packy ? lebo ani mne to dajak nejde musim 100 krat stiskat ten gombik aby nieco preskocilo na trip computere,vopred vdaka

Odesláno

no problém je v tom, že sú dosť odlišné tie COMy, v podstate každý výrobca to má riešené ináč takže ten návod nie je univerzálny, myslím, že tá čiapočka platí pre značku DAV (ten mám aj ja) u iných sa vyberá práve iba to tlačítko, ktoré už som mimochodom aj videl na allegro.pl ako samostatný diel, no nepamätám si pre akú značku to je a neviem či by mi bol na niečo dobrý ak to tlačítko tam predtým nebolo...:myslim

[upravil dne 5/12/12 20:56 od 307rg]

Odesláno

zdá sa, že si ma nepochopil, ak ti má niekto poradiť, tak aspoň zisti, od akého výrobcu tam máš tie páčky postup môže byť rôzny, na zistenie výrobcu stačí odmontovať okrytovanie a pozrieť

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...