Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mačičky to 10x nepředělávaly :D, původně tam byl motůrek z akuvrtačky, a, závitová tyč, šílenej rachot :D, dohnala mě k tomu lenost, jsem v podkroví, a, nebavilo mě furt lítat po schodech, a, otvírat jim. A to tam není vidět, jaký jsem dělal lávky, aby se dostaly dolů :D:D:roker

Odesláno

Nějak na to přišly samy, vedle rámu okna jsou mikrospínače, s gumovym čtverečkem (nevim, jestli je to vidět), a, jak se tak šmrdolily okolo toho, a, asi, i, ze zvědavosti, do toho nejdřív šťouchaly čumáčkem, a, pak pochopily, že packou je to lepší. Jinak, celý je to ovládaný dvěma časovejma spínačema, který jsem zabudoval, do starýho zdroje z kompu. Ty lávky nafotim, ale, bude to trochu ostuda, neboť dům, je ve výstavbě. :D:D:roker

Odesláno

No, ještě se to nestalo, ale, pohon je přes klínovej řemínek z tiskárny, a, při většim zatížení, začne přeskakovat. :D:roker Navíc, po uplynutí nastavenýho času, se motor vypne, a, není těžký to \"přetáhnout\". Někdy se stane, že, jim ocásek zůstane v okně, ale, jak se to zavírá, tak jim to do něj \"trkne\", a, šupajděj pryč :D:D:roker

Odesláno
Dobrý, hodně dobrý.:super:super:super

Ta pojistka proti přivření by mě také zajímala.

Děkuju, děkuju, ale, ta alchymie, než to dospělo, až do tohohle stádia :D:D. Čičiny si zvykly, že, vysedávat mezi oknem nemůžou, když maj hravou, tak u mně vyběhnou ven, a, za minutu škrábou na okno dole u mamči, že, chtěj dovnitř, a, takhle to udělaj třeba 10x za sebou, taky to někdy otevřou, a, nikam nejdou, zřejmě maj pocit, že, je třeba vyvětrat :D:D:roker

Odesláno

Jednoznačně \"Palec nahoru\" Jinak dobrá inspirace. Mám tady jeden nevyužitý motůrek od stěračů - tak teď už využití má. Nasi dva korourci to určitě ocení.:D

Odesláno
Jednoznačně \"Palec nahoru\" Jinak dobrá inspirace. Mám tady jeden nevyužitý motůrek od stěračů - tak teď už využití má. Nasi dva korourci to určitě ocení.:D

Když budeš chtít poradit, není problém, celý to vyšlo na cca 500, nechtěl jsem bastlit časový spínače, tak jsem koupil 2 stavebnice v GM a vykuchaný trafo z počítače. :D:D:roker

Odesláno

Uplne parada :D Cumim jak puk, macky su potvory, mne by sa taketo nieco hodilo na nasu malu cicu co mame v byte ked mi 5x za noc zacne vyhravat na nervy a chce ist von z izby, sem a tam 5x za noc :D a musim jej stale otvarat. Aj nato sa da nieco vymysliet ? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...