Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Otazka spis je, ma-li to vubec smysl... zrovna u 405ky.

Dle nazoru jisteho dovozce se nevyplati dovezt auto pod 1 000 000, paklize nejde o vyhradne americky vuz, napr. novej Mustang, ktrej se oficialne nedovazi.

Odesláno

Otázka byla položena sice na 405, ale myšlena byla spíš obecně. Může to být i Mustang :D

Jestli se to vyplatí jsem schopen posoudit sám, šlo mi o rozdíly a jak je to s globální homologací u aut dovezených z USA.

Odesláno

U 405 z USA počítej s velkým množstvím atypických součástek, které budeš problematicky shánět (jako na všechna auta z USA). Já osobně bych do toho fakt nešel - nedávno jsem v jednom bazaru viděl docela hezký Míčko z USA a podle bazaristy tam stálo skoro půl roku, páč to nikdo nechtěl ani za 30 tKč

Návštěvník
Odesláno

Tak, tak, s dilama je problem.

Koukni na www.denker.cz Osobne sem si u nich este nic nekoupil, ale nabizi komplexni sluzby a tvari se verohodne. I zkusebni jizdu ti nabidnou (zrovna s tim Mustangem).

Nechci ti kazit radost, ale 405 fakt neni auto na dovoz :bojim

Odesláno

To Medvěd : Můžeš nějak ty atyp. součástky specifkovat?

Nemyslím teď tachák v mílích a teploměr ve °F.

Jsou tam třeba jiný závity, nebo já nevím co ještě?

Konkrétně ta 405 je r.v. 99, v super stavu a za 30t by byly tak 3 :)

Odesláno

405 r.v 99??????????????? Co já vím, tak se dělaly do r. 1995, pak už šly 406ky. Jinak nemám přehled o všech specifických součástkách, ale vím, že jsou tam jiné třeba všechny čepy přední nápravy

Odesláno

Prave drzim v rukou autokatalog pro modelovy rok 2001, a je tu ze se P405 vyrabel v Argentine ve verzi 1.8 benzin (77kw) a 1.9D (53kw)

Odesláno

vem to jen obecně: čím se liší ami auta od EU aut:

1) většina aut má přední blinkry vzlášt v nárazníku mimo hlavní světla

2) nemají zadní oražové blinkry, blikají zadním červeným světlem a to tak že jedna strana svítí a druhá bliká

3) tachometr v mílích

to jsou veci o kterejch vím a ztohoto důvodu ti snad homologaci na naše silnice ani nikdo neudělá. mk:papa

Odesláno

to mk405 :

Hm na ty zadni svetla jsem uplne zapomel :), ale jdou predelat, tachak by mel jit prehodit taky a predni blinkry neva :).

Ne ze bych ho zitra kupoval ale vrta mi to hlavou

Ale dik za ucelenou informaci.

Odesláno

99% aut má automatickou převodovku.

Dovoz není zas tak hroznej. Cena poslat to lodí je cca 550$ (13tis.), trvá to asi měsíc a víc... Pak zaplatit clo (vypočítá se z cena, za jakou jsi to koupil podle dokladu). A musíš si pro to dojet do Bremenhavenu...

Odesláno

to ti neřeknu, ale zeptám se.

To auto se musí dostat do Texasu, tam je jeden z hlavních přístaviš?, pak do pluje bud Bremenhavenu nebo Hamburgu.

Pokud to auto stojí 200$

4600 + 460 (clo) + 874 (dph) + 15000 (loď) + 5000 (cesta pro něj) = 25934,- :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...