Vítek1 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Ahoj uz od detskych let (hlavne kdyz jsem viděl znelku serialu krok za krokem) se chci vypravit do nejakeho zabavniho parku. Letos jsem to konecne tak nejak prosadil vybral jsem mirabilandii ale v italii jsem nikdy nebyl tak ze by se bodli nejake rady jak k italii tak k ceste Brno - Ravenna. A samo taky nejake postrehy k zabavnimu parku. Citovat
Dave 308 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Ahoj. My byli v Itálii 16 dní a z toho jsme 5 dní strávili v Mirabilandii. Jsou tam super atrakce a za rozumnou cenu se tam dá půjčit V pass na kterém si objednáš danou atrakci a nemusíš čekat v těch nekonečných frontách... Navíc v hotelech, které jsou spřízněné s Mirabilandií když koupíš jeden den, tak máš 3 dny v ceně. Citovat
Vítek1 Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 aha ten V pass jsem vubec nevedel ze existuje.na strankach jsem nic nenasel. ja sem mel teda predstavu ze se ubytuju nekde u more Citovat
Laďa Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Na stránkách mirabilandie o tom passu zmínka je v ceníku. Vloni jsem byl ubytovaný v Rossolina Mare což je cca 100 km od Ravenny. Do mirbilandie jsme si udělal rodinný výlet. Vloni jsme tam byli již podruhé a klidně bych jel znovu. Vstupné je platné na dva dny což je (aspoň vloni) 34 eur na dospělou osobu. Pokud tam půjdete, tak hned od rána aby jste stihli co nejvíc atrakcí a představení do zavíračky t.j. 23:00 hod. Cesta byla z Brna ( já tedauž z Mohelnice) po dálnici až do Benátek a z Benátek je hlavní cesta přes Rosolina Mare až do Ravenny. Citovat
Vítek1 Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 no tady http://www.mirabilandia.it/#/tar_ind_eng/ jsem to nejak nenasel ale italsky neumim vubec a anglicky dost blbe . Takze cesta normalne na viden graz klagenfurt pak do benatek sjed z dalnice a kolem pobrezi? Ubytovani jsem premyslel nekde cervia nebo tam nekde. Jeste by me zajimalo kdy je nejlepsi tam jed asi bud nekdy ted pred sezonou a nebo az zari? abych tam nepadl vedrem za celej den. jak je to tam s vecma kdyz budu mit treba fotak muzu si ho nekde odlozit? jak je to s obcerstvenim. Citovat
Laďa Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Ano to je ta cesta. My jsme tam byly v srpnu, ale ty vodní atrakce nas osvěžily, takže horko nebylo. Občerstvení tam je plno. Pití buďto u stánku nebo jsou tam automaty a ceny jsou stejné jak v automatu tak u stánku. Věci jsme měli u sebe a u atrakcí které mají něco společného s vodou si je můžeš u personálu schovat a po absolvování atrakce zase vzít k sobě. Co si tak trocho vzpomínám: pramenitá voda 0,5l - 1,10eura, slazená voda - 3eura, jídlo od 25eur. Citovat
P607Olda Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 V Ravenně jsou 4 pozoruhodné katedrály. Děti by se nudily, ale San Vitale je opravdu zážitek. Vstupenka je společná pro všechny, nechej si na to tak 3 hodiny. Krásná města: Assisi (dva kostely nad sebou), Spoleto (akvadukt), Todi, Perugia, Siena. ... já už jsem starší, ale řekl bych, že akvapark je ztráta času, tam je mnohem víc k vidění... [upravil dne 13.4.2012 20:33 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Na jeden zátah jsme dojeli do Sottomarina (blízko Chioggia), je tam hodně ubytování, mimo sezonu vše prázdné. Citovat
Vítek1 Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 vsak o akvaparku se tady nikdo nebavi! deti jeste nemam a na katedrali se zamerim laďa: 25eur za jidlo je docela dost obzvlast pri tom co snim ja Citovat
P607Olda Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Jídlo sebou, jednou denně dobrá italská specialita a taky je možné nakupovat tam v supermarketu - ALDI - ceny jsou přijatelné. Citovat
P607Olda Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Byli jsme taky v Anconě, ale tam mě to nezaujalo. Ale jinak to byl bezvadný výlet, vzpomínáme. Citovat
Vítek1 Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 jako ja kdyz jsem na dovolene tak vetsinou chodim po restauracich ale dat denne 2000,- za jidlo jen pro mne neprojde treba v chorvatsku kdyz jsem tam byl naposled tak na promenade pizza do 100kč cevabcici taky tak podobne coz bylo dost OK Citovat
Laďa Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 To jídlo bylo takový ty menička (hranolky,smažený sýr,tatarka a nápoj, nebo pizza s nápojem, aj.). Citovat
matii Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 K cestě, pokud pojedeš v sobotu, zkus se vyhnout dálnici Bologna - Rimini, spíš to zlom k pobřeží už dřív + nech si časovou rezervu. Ve všední den dopoledne bacha na kamiony, jezdí jak blázni. Citovat
Vítek1 Odesláno 19. duben 2012 Autor Odesláno 19. duben 2012 dik za info ja jsem chtel jet uz od benatek po pobrezi ale nevim jestli je to dobrej napad? Citovat
P607Olda Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Jel jsem to, ve všední den, celkem OK, akorát okolo Rimini byla zácpa 1/2 hodiny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.