Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po nastartování podivný šramot z motoru. Po pár vteřinách jsem raději otočil klíčkem a vypnul. Vypnul i radio a opakovaně otočil klíčkem, ozvalo se \"cvak\" a hláška \"porucha motoru, kontaktujte servis\". Dělo se tak i při opakovaných pokusech. Připomíná mi to dávnou zkušenost na zimní starty se slabou baterií. Poraďte, jak startér prověřit a něco neponičit. Díky

Odesláno

Ale těsně před tím motor naskočil okamžitě ale hned s tím šramotem, tak jsem ho radši vypnul. Napadlo mi, jestli se nezaskl startér.

[Edited on 12/4/12 17:04 by norman]

Odesláno

může to být i tím, že se nevrátí pastorek starteru ze setrvačníku a očesává se o jeho zuby...,ale tím by se nerozsvítila kontrolka motoru:myslim

to cvakání může být slabou baterkou, špatným kontaktem na silových vodičích ke starteru včetně ukostření, nebo je zaseklý startér (cívka)

Odesláno

bylo by dobré si napsat do podpisu, co máš za motor, rok výroby atd., ona 207mička má více typů motorů a startér může být pokaždé jinde...

jinak ke starteru se u dnešních motorů dostaneš jen s problémy--většinou nutnost demontovat jiné díly,aby ses k němu vůbec dostal

Odesláno

u 207 je umisten furt stejne blbe , podle motorizace se jen toho musi sundat vic nebo min

obecne receno , starter je za motorem , drzi na trech sroubech , kontakty maj dve matky a sndat se vzdy musi airbox s hadicema , baterka s krytem , a unekterych motorizaci se musi sundat i kus vyfuku

Odesláno

Podle VIN by měl být na motoru 1.6 HDi 80kW namontován startér VALEO D6RA572. Neví někdo, kde sehnat samostatně uhlíky? Nabízí se v jen setu (5), viz příloha.

post-34212-14109623500027_thumb.jpg

[Edited on 16/4/12 19:16 by norman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...