lukaro Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Já nevím, čím to může být, ale z ničeho nic mi začal rachotit výfuk, nebo něco kolem něj... Přikládám video já si myslím, že je povolený a klepe o ten vrchní plech, protože když ho trochu rukou potlačím nahoru tak to klepe ještě víc... A nebo se pletu? Díky za odpovědi. Odkaz: http://leteckaposta.cz/531885227 Citovat
lukaro Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Nic? Že by fakt povolený výfuk? Nepřijde mi... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 No muže se klepat i přepážka uvnitř výfuku, zajeď ke klempiřovi, on to sundá, poklepe a hned bude vědět co s tím Citovat
JanoRS Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 rezonacia alebo povoleny vyfuk ....... Ak rezonacia tak stym neviem co urobis, ak povoleny vyfuk tak to je zbadas ked pojdes pod auto..... ako pise Ozzy cez net to je tazko riesit ....... Citovat
lukaro Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Já nevím, ale aspoň nějaké náměty, ať vím na co se zaměřit. Já spíše myslel, jestli to nebude něco vážnějšího. A co ta přepážka? Je to těžké opravit? Citovat
Haryk Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 zeťák měl volnou přepážku na mašině BMW, výfuk se navrtal a přepážka přivařila a je to OK poklepem zjistíš jestli to rachtá Citovat
lukaro Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Já se teď koukal, výfuk se trochu třepe, je volnější. Ale podle všeho i ta přepážka bude špatná,... Nevím o nikom v mém okolí, kdo by mi to opravil, nechci za to nechat v servise balík. A co kdyby to byla ta přepážka a já s tím jezdil dále? Citovat
OK406 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Podívej se ta ten krycí plech, co je nad zadním tlumičem, zda-li není povolení a drží dobře. Já jsem jej tety 307 musel připevnit, jelikož jak je to z ,,měkkého\" plechu, tak se to okolo šroubů uvolnilo a už to nedrželo, zakže větší podložku! Jinak to může být přepážka v tlumiči. To se pozná nejlépe sundáním a pohyby tlumičem a tím to uslyšíš. A nebo když poklepeš na tlumíč. Pokud je to nastartované, tak dej opatrně (teplota) ruku na tlumič a měli by být cítit vybrace. Pokud je tlumič špatný, tak celý vyměnit. Pokud jej budeš mět, tak doporuču dát na spoj pastu na výfuky a i novou objímku. Citovat
lukaro Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 Děkuji, v neděli jedu za Wojtěchem, podíváme se na to, má tam rampu... Citovat
lukaro Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 A co když s tím výfukem budu normálně jezdit? Hrozí něco? Citovat
koblih69 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Jezdit se s tím samozřejmě dá, maximálně se stane, že se to urve, přicpe se výfuk a pojede to špatně. Citovat
lukaro Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 A dotaz.... Jestli teda je tlumič dobrý, tak bych měl cítit vibrace? A kde přesně ta přepážka kdyžtak je? Jako když bych si to chtěl zavařit... Jak to správně udělat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.