Roky Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Poraďte prosím, chceme se zajet na Korčulu na výlet a nevím zda jen pěšky trajektem a nebo přejet autem. Co je lepší? Díky Minule jsme to nestihli na Korčulu, letos chceme jet lodí je to celodenní výlet za dospělého chtěli 40Eur za děti snat nic nebo polovic kolem 6 let. Loď jsem menuje BIBE a jezdí z Baška Vody do Promajny a snad zastavuje i v Makarské. Autem na trajekt by to byla asi darda. Citovat
Milan407 Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 mně se osvědčilo zajet autem do Drveniku a nechat ho tam. Z Drveniku trajektem v 7:30 na Korčulu (osoba 39 kuna). Trajekt jede 2,5 hod a staví hned za Korčulou v přístavu Dominče. Pěšky podle břehu je to cca 0.5 hod do Korčuly. Trajekt mezi tím jede zpět do Drveniku a zpět. Znovu vyplouvá do Drveniku z Dominče v 16:30. Čas na prohlídku Korčuly je víc než dostatečný, není třeba nikam spěchat. Citovat
Rejty Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 plánuje jet někdo do Chorvatska koncem srpna???? že bychom nejeli sami..vlastně ani nevíme kam pojedeme...loni jsme byli na PAGu a super:) Citovat
MotoMoto Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Poraďte prosím, chceme se zajet na Korčulu na výlet a nevím zda jen pěšky trajektem a nebo přejet autem. Co je lepší? Díky Minule jsme to nestihli na Korčulu, letos chceme jet lodí je to celodenní výlet za dospělého chtěli 40Eur za děti snat nic nebo polovic kolem 6 let. Loď jsem menuje BIBE a jezdí z Baška Vody do Promajny a snad zastavuje i v Makarské. Autem na trajekt by to byla asi darda. Já to neupřesnil, my jsme na Pelješaci, takže to je na Korčulu kousek, z Orebiče je to co by kamenen dohodil, takže ta cena nebude tak drahá, jde mi spíš o to, zda je lepší přejet autem a podívat se víc po ostrově a nebo jen nechat v Orebiči auto a přepravit se pěšo a pochopdit tam po městě a okolí? Díky za rady. Citovat
Roky Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Tak to bych neváhal a dal auto na trajekt a objel bych celou Korčulu stoji to urcite za to. Muj názor. Citovat
davidekcz Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 plánuje jet někdo do Chorvatska koncem srpna? že bychom nejeli sami..vlastně ani nevíme kam pojedeme...loni jsme byli na PAGu a super:) My jedem tuším 22 srpna asi někam na Krk Citovat
jarmyl Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 plánuje jet někdo do Chorvatska koncem srpna? že bychom nejeli sami..vlastně ani nevíme kam pojedeme...loni jsme byli na PAGu a super:) Tak to jsme na tom stejně Plánuju jet poslední týden v srpnu a taky nevim kam. Mám zatim jen nápad - první noc přespat někde u Plitvic a pak jet dolů někam za split. Citovat
PaloLM Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 plánuje jet někdo do Chorvatska koncem srpna? že bychom nejeli sami..vlastně ani nevíme kam pojedeme...loni jsme byli na PAGu a super:) ahoj, aj ja som bol vlani na Pagu, kde si bol konkrétne? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Tak cesta na Istrii a zpět bez chybičky,žádné kolony,havárky,poruchy atd., ale zarazila mě jedna věc--za celou dobu jsem viděl 2 (slovy dvě ) 406ky...,jedna v Pule s místní SPZ a pak na dálnici...,celkem rychle se vytrácejí Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 kolik je poplatek za km Chorvatské dálnice a dá se platit platební kartou? Citovat
elton Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Kartou můžeš platit a ceny poplatků máš tady: http://www.chorvatsko.cz/moto/poplatky.html Citovat
miroja Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Caute. Hladam nejaku malu dedinku najlepsie v okoli Zadaru. Ide mi aj o to, som nemusel byt na plazi, ktora je priamo pred domami, ale dalo by sa ist niekam mimo dediny, no zas nie autom. Kludne aj cez 10 min peso. Minuly rok som dostal tip na Turanj,mili ludia, fajn ubytovanie, dobra cena, len sa tam nedalo ist mimo ofic. plazi, aby mal clovek vacsi klud. Minuly rok som dostal tip aj na Starigrad. Ak ste tam niekto boli je tam niekde taka \"plaz\" ? Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 StariGrad Paklanice jsem byl, ale nevím zda to řeší to co hledáš, podle mě to chce buď auto a nebo ještě lépe loď a pak si zátočinu kde jsi sám najdeš v pohodě. Tady také jsou malé plážičky ale vždy s lidmi. A ještě lepší je hledat spíš na ostrově a v malých dědinách než u velké. Citovat
miroja Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Ten tip z minuleho roku na StariGrad Paklanice som dostal myslim od teba. Mozno keby som nasiel nieco na zaciatku alebo konci dediny, tak by sa dalo ist niekam po plazi od centra... Nemusi to byt vyludnene, len uprednostnujem prirodnu plaz, bez betonovych platni, pristavnych mol, rybarov, kludne kameinkovu. Piesok vobec nie je podmienkou ... Ako si tam pozdavalo more? V Truranj (kde som bol minuly rok) boli napriklad dost velke prudy pri prilive a odlive, nastastie pralelne s pobrezim, takze ma neodplavilo od brehu, ale plavat proti bola zaberacka :-) Citovat
ozzy1 Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 zítra v 6.30 vyrážíme směr Mimice. Citovat
Roky Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 zítra v 6.30 vyrážíme směr Mimice. Podej když tak nějaké informace o stavu silnic a uzavírek na cestě ,abych se mohl na to připravit Citovat
elton Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Tady můžeš sledovat stav dopravy na cestě na jadran: http://www.chorvatske.wz.cz/ Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 to miroja: Proudy žádné a ani vlny, je to předci jenom zátoka hodně chráněná Pagem, nebo Rabem, teď nevím přesně. Jinak z vlastních zkušeností je nejlepší vzít auto a jet hledat, nebát se pustit do různých silniček či uliček, které míří k moři, pokud se nebojíš couvat protože občas tam není kde se otočit. Jednou jsem na Cresu sjel 1,5 km děsnými serpentínami a prďákem dolů a tam silnička pro jedno auto končila na skále 5 metrů nad mořem a musel jsem celou cestu couvat. Ale jedině tak najdeš něco zajímavého. V dosahu pěšky to je vždy domestikováno. Citovat
miroja Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Dik za info, mozno to tam koncom augusta testnem \"na vlastnej kozi\". Spomenies si ako sa tam pohybuju ceny za apartman/noc - dvaja dospeli ludia... PS: Cuvat viem (alebo si to aspon myslim) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.