Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MAm tak 2 mesice 1.9 TD a kdyz prsi tak nemuzu odmlzit okynka,at foukam jak foukam,

predni a postrani tak na 80%,ale zadni postrani vubez neodmlzim.

Nemim zda je to u Peugeotu normalni nebo ne,tak se ptam

dik

Odesláno
Napsán autorem jack

to ne, vnitrni obeh skoro nazapinam.

Proste kdyz venku prsi poti se to jako cip:)

A nemáš náhodou plný vzduchový (špinavý) filtr? :) Většinou to potom špatně odmlžuje ;)

Odesláno

Taky bych se přikláněl k tomu filtru. Kámoš ho měl zas..nej, jak jetel :D a taky mu to nefoukalo.

Já jsem se u sebe pro jistotu taky koukal, ale zjistil jsem, že ho tam vůbec nemám :o

Tak jsem tam uďál prozatím z kusu drátu a sí?ky proti komárům takovej \"onanovák\", aby se mi do větráku nedostávaly alespoň ty hrubý nečistoty:)

Odesláno
Napsán autorem MJSytic

Taky bych se přikláněl k tomu filtru. Kámoš ho měl zas..nej, jak jetel :D a taky mu to nefoukalo.

Já jsem se u sebe pro jistotu taky koukal, ale zjistil jsem, že ho tam vůbec nemám :o

Tak jsem tam uďál prozatím z kusu drátu a sí?ky proti komárům takovej \"onanovák\", aby se mi do větráku nedostávaly alespoň ty hrubý nečistoty:)

Fakt jsi ho tam vůbec neměl? Nebo ho tam nikdo nechtěl dát ;)

Odesláno
Napsán autorem jack

Vzduchovy filtr motoru mam novy, nebo je tam jeste nejaky jiny?

Diky

P.S: nahodou servis manual nemas?

zaplatil bych

Mám podle toho jaký máš model ;) Nemyslím vzduchový filtr motoru :)) Je tam pod steračema další filtr... je to pod tím plastem ;)

Odesláno

Jirkap + Arnie: někde na fóru se povaloval překlad manuálu z polštiny - dost kvalitní a dost mi už pomohl. Kdybyste ho nenašli, nechejte tu svůj mail, pošlu vám to. Má to asi 7 MB. :cool:

Odesláno

Ještě k původnímu tématu: mám tentýž problém s mlžením a filtrem to nebude. Už jsem ho kvůli tomu kdysi měnil a nepomohlo to. Zatím si pomáhám tak, že pustím studený vzduch na plný pecky na přední sklo a vidím aspoň dopředu:)

Odesláno
Napsán autorem benos

Ještě k původnímu tématu: mám tentýž problém s mlžením a filtrem to nebude. Už jsem ho kvůli tomu kdysi měnil a nepomohlo to. Zatím si pomáhám tak, že pustím studený vzduch na plný pecky na přední sklo a vidím aspoň dopředu:)

Nebo můžeš stáhnout okénko :D:D

Odesláno

K tomu manuálu. Je takovej neúplnej. Šikovnej člověk si to ve Wordu dodělá. ;) Jinak už proběhlo pár úprav a je skoro ve finální verzi. Jen sháním někoho kdo ho má v češtině nebo angličtině. Potřebuju část s ovládáním autoradia. Ono je toho totoiž víc druhů.

Odesláno

souhlas s Komisarem, mě to taky dělalo a pak sem zjistil že tam vůbec nemám ten pylovej (kabinovej) filtr. Prozatím se tam dá dat hadra aby to nepuštělo tu vlhkost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...