jack Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 MAm tak 2 mesice 1.9 TD a kdyz prsi tak nemuzu odmlzit okynka,at foukam jak foukam, predni a postrani tak na 80%,ale zadni postrani vubez neodmlzim. Nemim zda je to u Peugeotu normalni nebo ne,tak se ptam dik Citovat
Trona Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 A nemas zapnutej vnitrni okruh vetrani? To vetsinou dela tohle.Musi se pustit foukani vzduchu zvenku a taky mirne vlahy.Teda pokud prsi.Trona Citovat
jack Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 to ne, vnitrni obeh skoro nazapinam. Proste kdyz venku prsi poti se to jako cip:) Citovat
Jirkap Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem jack to ne, vnitrni obeh skoro nazapinam. Proste kdyz venku prsi poti se to jako cip:) A nemáš náhodou plný vzduchový (špinavý) filtr? Většinou to potom špatně odmlžuje Citovat
jack Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 Vzduchovy filtr motoru mam novy, nebo je tam jeste nejaky jiny? Diky P.S: nahodou servis manual nemas? zaplatil bych Citovat
MJSytic Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Taky bych se přikláněl k tomu filtru. Kámoš ho měl zas..nej, jak jetel a taky mu to nefoukalo. Já jsem se u sebe pro jistotu taky koukal, ale zjistil jsem, že ho tam vůbec nemám Tak jsem tam uďál prozatím z kusu drátu a sí?ky proti komárům takovej \"onanovák\", aby se mi do větráku nedostávaly alespoň ty hrubý nečistoty:) Citovat
Jirkap Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem MJSytic Taky bych se přikláněl k tomu filtru. Kámoš ho měl zas..nej, jak jetel a taky mu to nefoukalo. Já jsem se u sebe pro jistotu taky koukal, ale zjistil jsem, že ho tam vůbec nemám Tak jsem tam uďál prozatím z kusu drátu a sí?ky proti komárům takovej \"onanovák\", aby se mi do větráku nedostávaly alespoň ty hrubý nečistoty:) Fakt jsi ho tam vůbec neměl? Nebo ho tam nikdo nechtěl dát Citovat
Jirkap Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem jack Vzduchovy filtr motoru mam novy, nebo je tam jeste nejaky jiny? Diky P.S: nahodou servis manual nemas? zaplatil bych Mám podle toho jaký máš model Nemyslím vzduchový filtr motoru ) Je tam pod steračema další filtr... je to pod tím plastem Citovat
Arnie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 To Jirkap: servisní manuál by se taky hodil, mám 406 break, r.v.98, 2.1TD Citovat
benos Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Jirkap + Arnie: někde na fóru se povaloval překlad manuálu z polštiny - dost kvalitní a dost mi už pomohl. Kdybyste ho nenašli, nechejte tu svůj mail, pošlu vám to. Má to asi 7 MB. Citovat
Arnie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 OK, tak ten už mám. Já myslel, že se snad někde dá najít manuál včetně kódového označení jednotlivých dílů. Citovat
benos Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Ještě k původnímu tématu: mám tentýž problém s mlžením a filtrem to nebude. Už jsem ho kvůli tomu kdysi měnil a nepomohlo to. Zatím si pomáhám tak, že pustím studený vzduch na plný pecky na přední sklo a vidím aspoň dopředu:) Citovat
benos Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Omlouvám se Jirkovip, to o tom manuálu patřilo jackovi Citovat
Jirkap Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem benos Ještě k původnímu tématu: mám tentýž problém s mlžením a filtrem to nebude. Už jsem ho kvůli tomu kdysi měnil a nepomohlo to. Zatím si pomáhám tak, že pustím studený vzduch na plný pecky na přední sklo a vidím aspoň dopředu:) Nebo můžeš stáhnout okénko :D Citovat
Jirkap Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem komisar tady používám ne můj obr.kde je kabinový filtr Díky... nechtěl jsem to jít ven fotit Citovat
jack Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 Muzes mi prosim poslat ten manual na 406 an jack91@centrum.cz dikys Honza Citovat
benos Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Napsán autorem jack Muzes mi prosim poslat ten manual na 406 an jack91@centrum.cz dikys Honza OK. Měl bys to mít tam.B:) Citovat
Dave_k Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 K tomu manuálu. Je takovej neúplnej. Šikovnej člověk si to ve Wordu dodělá. Jinak už proběhlo pár úprav a je skoro ve finální verzi. Jen sháním někoho kdo ho má v češtině nebo angličtině. Potřebuju část s ovládáním autoradia. Ono je toho totoiž víc druhů. Citovat
Fusion Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 souhlas s Komisarem, mě to taky dělalo a pak sem zjistil že tam vůbec nemám ten pylovej (kabinovej) filtr. Prozatím se tam dá dat hadra aby to nepuštělo tu vlhkost. Citovat
atila Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Ten kabínový filter stojí do 500 sk.Ja som ho menil a teraz mi nesmrdí vháňaný vzduch a má aj väčší prietok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.