Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Ahoj Jardo,

na kolik by vyšly přední brzdy Brembo Max na moje auto v podpise?+ keramické destičky,značku nechám na tobě,co by jsi mi doporučil.

Dík Honza

Ahoj Honzo,

v 283mm se MAX nedělá, ATE PD 870 Kč kus, sada keramických desek nikdo nevyrábí. Jedině standard.

Odesláno
Ahoj potřeboval bych rozvodovou sadu na svoji 306 1.9D i z vodní pumpou ,nejlépe vše od skf. Muj vin : VF37EWJZT32819883

[upravil dne 19/4/14 20:33 od michal4051]

Ahoj, sada rozvodů - řemen + 2x kladka - INA 1204 Kč, Contitech 1672 Kč, SKF 1259 Kč

pumpa Graf 576 Kč

Odesláno

Ahoj potreboval by jsem predni brzdy kotouce s deskami asi od ATE. P 308 88kw 120hp r.v 2010. Mohl by jsi mi napsat cenu???

Jak je to u tebe s pneumatikama?? predem diky

[upravil dne 22/4/14 21:16 od semik11]

Odesláno
Ahoj potreboval by jsem predni brzdy kotouce s deskami asi od ATE. P 308 88kw 120hp r.v 2010. Mohl by jsi mi napsat cenu???

Jak je to u tebe s pneumatikama?? predem diky

[upravil dne 22/4/14 21:16 od semik11]

Ahoj,

kotouč ATE 944 Kč kus, desky sada 1394 Kč

Pneu neělám.

Jarda

Odesláno

ahoj nějaké přední tlumiče v nižší cenové relaci (nejsem závodník) a k tomu prachovky i s dorazama (sada nejlépe) na 306 1.4 r.v. 2001 , prosím o nacenění

Děkuji a jsem s pozdravem

Odesláno

Chtěl bych tímto badisakovi poděkovat za nahradni díly, již několikrát, co jsem objednal to přišlo vše a v pořádku :super

Jen to DPD za moc nestojí, za prve nejde platit kartou a za druhé k nám šofér nechce jezdit.

Odesláno
Chtěl bych tímto badisakovi poděkovat za nahradni díly, již několikrát, co jsem objednal to přišlo vše a v pořádku :super

Jen to DPD za moc nestojí, za prve nejde platit kartou a za druhé k nám šofér nechce jezdit.

Ahoj, bohužel s DPD je stejný problém jako s PPL či jinou přepravkou, pokud je řidič debil tak je jedno pro jakou přepravku jezdí. Upřímně platby kartou máme zakázané a to z jednoho důvodu, jedeme na nízkých maržích a platit bance 3% za platbu kartou je pro nás opravdu moc..

J.

Odesláno
levá přední poloos P307 1.6 16V VF33ENFUC84798957 a zda je potřeba taky nějaký těsnící kroužek . . . zda je stejný jak na pravé straně :myslim

+cena

Ahoj, oe číslo 3121 44

J.

Odesláno
ahoj nějaké přední tlumiče v nižší cenové relaci (nejsem závodník) a k tomu prachovky i s dorazama (sada nejlépe) na 306 1.4 r.v. 2001 , prosím o nacenění

Ahoj, jaká je to kastle?

Odesláno
levá přední poloos P307 1.6 16V VF33ENFUC84798957 a zda je potřeba taky nějaký těsnící kroužek . . . zda je stejný jak na pravé straně :myslim

+cena

Ahoj, oe číslo 3121 44

J.

myslel jsem si to :papa a děkuji jdu objednat

taky mohly napsat v serviceboxu,že to je na levú stranu (když pravý je napsaný) a ne jenom těsnící kroužek převodovky

Odesláno

+cena

Ahoj, oe číslo 3121 44

J.

myslel jsem si to :papa a děkuji jdu objednat

taky mohly napsat v serviceboxu,že to je na levú stranu (když pravý je napsaný) a ne jenom těsnící kroužek převodovky

:)

Odesláno

Ahoj, jaká je to kastle?

je to hatchback

Odesláno

Ahoj, jaká je to kastle?

je to hatchback

Ahoj, osobně doporučím Kayaba EXCEL G - přední 1060 kč kus, zadní 906 Kč kus. Případně i nějaké levnější, pokud chceš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...