Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
Zdravím Jardo, mám dotaz: kolik by stály zadní kotouče na můj kočár? A destičky? P605, 2,0i , r.v.1998 97kW...

A pak ještě jedna věc. Nedávno jsem se ptal na zadní rameno. Teď jsem zjistil, že nepotřebuju celý rameno, ale jen část. Mechanik mi říkal, že je to horní rameno... Je to jakási rozpěra z U profilu, uchycená na rameno a na kole je myslím na čepu. Mělo by to nastavovat i odklon kola, dalo by se to sehnat? Díky

Ahoj, dej mi VIN do SZ, podívám se..

Odesláno
Zdravím Jardo, mám dotaz: kolik by stály zadní kotouče na můj kočár? A destičky? P605, 2,0i , r.v.1998 97kW...

A pak ještě jedna věc. Nedávno jsem se ptal na zadní rameno. Teď jsem zjistil, že nepotřebuju celý rameno, ale jen část. Mechanik mi říkal, že je to horní rameno... Je to jakási rozpěra z U profilu, uchycená na rameno a na kole je myslím na čepu. Mělo by to nastavovat i odklon kola, dalo by se to sehnat? Díky

Posláno :-)

Odesláno

Nic moc kvalita, je to z mobilu...

post-48245-14109634019415_thumb.jpg

Odesláno

Nic moc kvalita, je to z mobilu...

To rameno vyrábí pouze Hutchinson - 533 kč kus. ALe není ted skladem.

Jarda

Odesláno

Ahoj, cítím za povinnost zde popsat svůj \"obchod\" s Badisakem.

Prodávat umí každý blbec, kvalita obchodníka se pozná, když nastanou problémy. ;)

Objednal jsem si zapalovací rampu na 406tku. Normálně na eshopu, za cenu tam uvedenou (ani nevím, jestli se tady ve vlákně prodává levněji). Když balíček přišel, byla krabice porušena (ale určitě ne vinou dopravce, protože originál krabice Meyle byla vložena do další, která porušena nebyla). Uvnitř byla rampa rozložena na dva kusy (odtržený plastový horní kryt od zbytku rampy). K odtržení krytu nemohlo dojít pouhou náhodou, protože je přidělaný osmi plastovými nýty a všechny jsou vytrženy.

Takže jsem ještě v noci napsal reklamaci. Druhý den dopoledne telefon, že se obchod moc a moc omlouvá a že pošlou DPD výměnou nový balík (přijde nová rampa, já dopravci předám starou a o nic se nemusím starat).

Jak řekl, tak udělal. Jenže moje zděšení nastalo, když druhá rampa vypadala úpně stejně - odtržený plastový kryt. Takže telefonát, kdy úplně bez problémů mi byla opět nabídnuta výměna celého dílu.

Když dnes přišla třetí krabice, už jsem raději natáčel video, jak ji rozbaluji, ale zbytečně, vše bylo OK.

Aby si někdo nevysvětloval můj příspěvek špatně - Badisaka moc a moc chválím, přesně tak si představuji přístup obchodníka. Problém nastat může, důležitý je vstřícný přístup a vyřešení situace.

Osobně Ti Badisaku ještě jednou děkuji !!!

Odesláno
Ahoj, cítím za povinnost zde popsat svůj \"obchod\" s Badisakem.

Prodávat umí každý blbec, kvalita obchodníka se pozná, když nastanou problémy. ;)

Objednal jsem si zapalovací rampu na 406tku. Normálně na eshopu, za cenu tam uvedenou (ani nevím, jestli se tady ve vlákně prodává levněji). Když balíček přišel, byla krabice porušena (ale určitě ne vinou dopravce, protože originál krabice Meyle byla vložena do další, která porušena nebyla). Uvnitř byla rampa rozložena na dva kusy (odtržený plastový horní kryt od zbytku rampy). K odtržení krytu nemohlo dojít pouhou náhodou, protože je přidělaný osmi plastovými nýty a všechny jsou vytrženy.

Takže jsem ještě v noci napsal reklamaci. Druhý den dopoledne telefon, že se obchod moc a moc omlouvá a že pošlou DPD výměnou nový balík (přijde nová rampa, já dopravci předám starou a o nic se nemusím starat).

Jak řekl, tak udělal. Jenže moje zděšení nastalo, když druhá rampa vypadala úpně stejně - odtržený plastový kryt. Takže telefonát, kdy úplně bez problémů mi byla opět nabídnuta výměna celého dílu.

Když dnes přišla třetí krabice, už jsem raději natáčel video, jak ji rozbaluji, ale zbytečně, vše bylo OK.

Aby si někdo nevysvětloval můj příspěvek špatně - Badisaka moc a moc chválím, přesně tak si představuji přístup obchodníka. Problém nastat může, důležitý je vstřícný přístup a vyřešení situace.

Osobně Ti Badisaku ještě jednou děkuji !!!

Také děkuji. Jsem rád, že ten poslední kousek byl už ok. Raději jsem se na něj osobně díval, když přišel. Bohužel není v našich silách všechny položky kontrolovat, ale vždy se snažíme plně vyjít vstříc, což si myslím nás trošku odlišuje od jiných eshopů.

Odesláno
Ahoj ,mohol by si mi prosím ťa urobiť ponuku na komplet tlmiče pre VF36ERHRH21756537 .Ďakujem

Ahoj, jasně:

na tu 407ku

přední tlumič - Kayba 1060 kč, Sachs 1392 Kč, Bilstein 1111 Kč kus

zadní tlumič - Kayaba 1063 Kč, Sachs 1396 Kč, Bilstein 1086 Kč kus

Jarda

Odesláno
Tak ak sú tie kayaby excelG mám záujem + by ma zaujímali ceny uloženia a ochrannej sady.Ďakujem :papa

Ahoj, ano jsou to Exel G. Sada prachovek a dorazů přední málokdo vyrábí - pouze Monroe 660 Kč. Prachovky ale asi budou ok, pokud ti stačí jen dorazy tak doraz 109 kč kus Meyle. Uložení Lemforder 548 Kč, SNR 520 kč na jeden tlumič.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...