Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

Prosím všechny, aby dotazy psali do SZ, jelikož se stává, že mi nepřijde na mail upozornění na dotaz v příspěvku a já si toho všimnu až déle. Tímto se omlouvám Shrekovi, že píšu až nyní, jelikož mi právě v tomto případě upozornění nedošlo..

Odesláno
Zdravím,

kolik za spojkovou sadu včetně dvouhmoty na P307 2.0HDi 79kW, 2002?

Ještě by mne zajímala řemenicen na klice.

Díky

Ahoj, omlouvám se, nedošlo mi upozornění do mailu. Kompletní sada spojky a dvouhm. setrvačníku SACHS č. 2290 601 003 - 12798 Kč s DPH. Řemenice na kliku - tady mi pošli do SZ VIn, je zde více možností nebo OE číslo.

Odesláno
...jenom otazka, byl by problem misto odpovedi SZ napsat rovnou cenu sem do vlakna?

Ne vůbec to není problém. Problém je v tom, že já tu ve vláknu nejsem, podívám se jen jednou za čas a jedu podle upozornění v mailu na SZ nebo vlákno, který dostávám z fora a občas se stane, že mi prostě to upozornění z vlákna nepřijde a já se na to podívám, když už je pozdě..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...