H@sky Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Zdravím pánové kde najdu na 406tce pylový filtr? auto se mi potí, tak mi bylo řečeno že už bych potřeboval vyměnit. díky. Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 otevři kapotu a před spolujezdcem pod oknem pod kapotou je černý plast,z přední strany vycvakni 2 packy a vytáhni a jsi u filtru;) Citovat
Vítek1 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 no me tam nikdy nejde nacpat ta packa co je nejvic u stredu mam ju zastrcenou pod tim plechem a nahoru proste nechce Citovat
jakstone406 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ahoj. Na ten zobáček přivaž kousek provázku a trochu zatáhni k sobě. Klidně ten provázek tam nech na příště. Citovat
Dančák Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Vítek1: to je to co jsem psal včera koblihoj69 že mi tam dycky nejde, ta pacička vzadu, kvůli tomu to vždycky dělám hroznou dobu, ale bez toho aniž bych ji tam dal to nenechám, takže se s tím s...dlouho ale je tam:D Citovat
Vítek1 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 no ja to zhazival uz v zime a druha od kraje me praskla tak jsem ji tam radeji necpal kdybych nemel uz jednu prdlou tak tu co tam nejde bych normalne ucvak stipackama a bylo by Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.