Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte má někdo chip na 2,2 hdi??mám rok 2002 a najeto asi 270tis.km má cenu to chipnout??auto je líné se mě zdá a nebo je to o zvyku a spotřeba by chtěla taky dolů:D

Odesláno

nesouhlasim. Já jsem spojil chip s FAP off a spotreba sla o 0,3-0,5 L dolu, po repasi vstrikovacu (vymene trysek) sla o dalsich cca 0,5-0,7 L dolu, takze ted jezdim dle PPC za 5,3-5,6 podle typu trasy a podle nohy, reálná je jeste o 0,2 nizsi.

Doplnim ze jezdim klidnym stylem jizdy, vyuzivam tempomat a jezdim z 80% do prace, coz je 30 km tam a 30 km zpatky po rovince. Jinak samozrejme by to zralo vic, ale na courani po meste, nakupy a jezdeni do nejakych Kotěhůlek mám 106ku :D

[upravil dne 31/3/12 09:52 od Ducatista]

[upravil dne 31/3/12 09:54 od Ducatista]

Odesláno

fap nemám už 5 roků v autě:roker jen se ptám těch co mají po chipu 2,2 hdi a na kolik to rozumně nachipovat aby auto neodešlo už to není žádný mladoch a taky už má něco za sebou a doufám že i před sebou:D jezdím trasu 12 km do práce a 12 km z práce a pod 6,8 se nemožu dostat:grr tak estli do toho jít nebo ne:aut kámoš má ten samý motor co já ale přinde mě že je blázen 170 koní a přes 400 krouták mě přinde už jako hodně moc:D

Odesláno

Nemyslím si že máš spotřebu nějak vysokou, kdybys jezdil delší trasy tak by byla výrazně nižší, ale pokud jezdíš 12 km, tak to s tím nenaděláš nic - leda si kup nějakou 106 v 1,1i nebo 1,5D :D

Vidím to na své 406 - vyjedu z domu, prvních 5-8 km než se to ohřeje to ukazuje dojezd třeba 1300 km a po ujetých 15 km už to nadále ukazuje dojezd 1450 nebo i 1500 km. Tenhle motor dokud není ohřátej tak chlastá.

Čili pokud ti jde o snížení spotřeby, tak si nemyslím že ti chip nějak pomůže, jezdíš prostě relativně krátké trasy.

Odesláno

Zdravím...

Tiež mám podobnú dilemu akurát že mám ešte stále FAP a už mi pár x vyskočila hláška a nudzový režim ..... ale stále som to nejak rozchodil :-D ....

Chcel by som dať von FAP a možno tiež rozumný čip ... tiež si myslím že ked to bude robiť odborník tak sa tomu motoru nič nestane len to treba všetko poriadne prejsť či je motor ok na čip ...

Odesláno

Nho FAP je v koncoch na betón takže preto padá do nudzového režimu ... ešte nájsťe dobrého mechanika a dúfam že to bude ok a potom sa uvidí ako bude motor šľapať tak možno ak bude motor ok tak dám aj chip

• O 1 měsíc později...
Odesláno
fap nemám už 5 roků v autě:roker jen se ptám těch co mají po chipu 2,2 hdi a na kolik to rozumně nachipovat aby auto neodešlo už to není žádný mladoch a taky už má něco za sebou a doufám že i před sebou:D jezdím trasu 12 km do práce a 12 km z práce a pod 6,8 se nemožu dostat:grr tak estli do toho jít nebo ne:aut kámoš má ten samý motor co já ale přinde mě že je blázen 170 koní a přes 400 krouták mě přinde už jako hodně moc:D

jestli je ten tvůj kámoš z medlovic, tak musím potvrdit, že to jede jak šlak.

po svezení v jeho 406 jsem se rozhodl právě pro 2.2 hdi

u kohos to čipoval?

Odesláno

jestli je ten tvůj kámoš z medlovic, tak musím potvrdit, že to jede jak šlak.

po svezení v jeho 406 jsem se rozhodl právě pro 2.2 hdi

u kohos to čipoval?

jj je z medlovic:-) chipoval mě to jeho otec:-) ale nemám to tak moc jak on

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...