Guest minimaxa Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Ještě mračítka a pořádný křídlo na střechu Citovat
gronholmm Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Miníku, nevím co se ti na tom nelíbí? To je jediný co tam z venku přijde. A kromě ofuků na okna tam nic není. A pokud za tuzing považuješ gumovou vanu do kufru tak to potěš :D:D Citovat
gronholmm Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Jinak o víkendu jsem udělal investici do auta. Nyní už svítím Nightbreakerama a je to hodně znát Konečně je i vidět před auto - Nevím jak je to možný, ale zatím halogenama skutečně svítí Favorit nejlíp (ani oktávka, ani felicie, ani Fábia nesvití tak dobře ). Mám objednáno od Godzilly Aerotwiny, byl koupen nový zadní stěrač, vyčištěný rozvod vzduchu v kabině Valeo cleanem, dodány ofuky a gumová podlaha A pobavil jsem pumpaře na Shellce - nevěřil že se tam vejde 70 litrů - vešlo :D [upravil dne 11/4/12 10:24 od gronholmm] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Dělám si srandu , ofuky jsou OK, 70L do nádrže žádný problém, na cestě do Portugalska jsem tankoval v Německu a pak až ve Španělsku Citovat
Marcel00 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Nyní už svítím Nightbreakerama a je to hodně znát za 4~5 mesiacov to budes taky hodne znat... ze nebude nic svitit verim ze sa rad vratis ku starym dobrym osramkam klasikam za 1,5€ Citovat
gronholmm Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 No uvidíme jak vydrží - na Fávu je mám už přes 15000km a je to časově skoro rok - a stále svítí stejně Citovat
Marcel00 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 neni dolezite kolko ich mas ale kolko hodin svietia... a pre denne jazdiaceho cloveka cca 2h denne pri povinnom dennom svieteni to vychadza na cca 4-5 mesiacov. Citovat
Marcel00 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 vo fiate ? ten ma nizke napatie na ziarovkach Citovat
gronholmm Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Marcel - tak si spočítej jako dlouho můžou svítít při 15000 km hlavně provozu po Praze:myslim Řešili jsme to na srazu - je možný že díky tomu že Favorit má velký přední světlomet a je skoro kolmo k vozovce a je skleněný, tak to z tý žárovky může dobře odvádět teplo a líp se to chladí, ale to je jen spekulace Citovat
Marcel00 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 spekulacie to niesu a tvoje tvrdenia su na mieste Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Gronholmm: ja taky tvrdím že Škoda 105 M svítila uplně nejlíp, ono na ty ploše paraboly něco bude, novější auta maji ty světla mnohem užší Citovat
Stifler Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 ...A pobavil jsem pumpaře na Shellce - nevěřil že se tam vejde 70 litrů - vešlo :D Já, když jsem do své bývalé 406ky nacpal jednorázově 82 litrů, tak se tomu nikdo nedivil. Citovat
Dančák Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 82litrů? Tak tam bych už natankoval:D je vidět jak maj pěkný odchylky v měření, dal si tam tak třeba 75 a ostatní si jen zaplatil:D zkus si někdy natankovat do přesně odměřenýho kanystru a zkontroluj si to se stojanem a něco uvidíš a neřikám že všude ale je to tak, jinak do 406 se vejde hodně to máte pravdu:mrk Citovat
Stifler Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Ale já takovéhle cifry tankoval vždycky při každém tankování a na různých čerpačkách. stačí jen vypustit vzduch z nádrže a nacpat to až po hrdloa věř, že se to vejde. Citovat
Strejdakopec Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 no 75 jsem dal po víčko a opravdu prázdná nádrž u nás na pap oil....chtěl bych vidět kam ti teče těch zbylích 7 litrů ...jasně ta louže benzínu už tam nejspíš pod autem byla a nebo jak píše Dančák....odchylka v měření...na denním prodeji benzínky to může dělat docela pěknou vatu Citovat
Dančák Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Jo vejde se tam dost, ale do žádných z tří 406 si nikdy nepamatuju že by se tam vešlo 82litrů.....ale to je jedno, koho zajímají odchylky, nechť si to sám odzkouší Citovat
Stifler Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 nene, není to odchylka, stačí přidržet uvnitř hrdla nádrže ten čudlík na upuštění vzduchu z nádrže a bez problémů se tam vejde ještě 10 litrů. Bez upuštění vzduchu mi to dovolilo max. okolo 72 litrů do prázdné nádrže. A už dost nebo nás Gronholmm zabije. Citovat
Dančák Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Odchylka na měřáku samozřejmě je jako na každém a v náš prospěch to určitě nebude:D ok, končíme s debatou, a Gronholmme ty už používej na piškota míň síly a tu krytku si nech u někoho šikovnýho zevnitř svařit a nebudeš muset ani lakovat;) Citovat
gronholmm Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 No pánové Jinak lištu už sem sehnal od prodejce vozu který se o mě suprově stará :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.