Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

Miníku, nevím co se ti na tom nelíbí? To je jediný co tam z venku přijde. A kromě ofuků na okna tam nic není. A pokud za tuzing považuješ gumovou vanu do kufru tak to potěš :D:D:D

Odesláno

Jinak o víkendu jsem udělal investici do auta. Nyní už svítím Nightbreakerama a je to hodně znát :) Konečně je i vidět před auto - Nevím jak je to možný, ale zatím halogenama skutečně svítí Favorit nejlíp (ani oktávka, ani felicie, ani Fábia nesvití tak dobře :o ). Mám objednáno od Godzilly Aerotwiny, byl koupen nový zadní stěrač, vyčištěný rozvod vzduchu v kabině Valeo cleanem, dodány ofuky a gumová podlaha ;) A pobavil jsem pumpaře na Shellce - nevěřil že se tam vejde 70 litrů - vešlo :D:D

[upravil dne 11/4/12 10:24 od gronholmm]

Guest minimaxa
Odesláno

Dělám si srandu ;), ofuky jsou OK, 70L do nádrže žádný problém, na cestě do Portugalska jsem tankoval v Německu a pak až ve Španělsku :D

Odesláno
Nyní už svítím Nightbreakerama a je to hodně znát :)

za 4~5 mesiacov to budes taky hodne znat... ze nebude nic svitit :D

verim ze sa rad vratis ku starym dobrym osramkam klasikam za 1,5€ :D

Odesláno

Marcel - tak si spočítej jako dlouho můžou svítít při 15000 km hlavně provozu po Praze:myslim Řešili jsme to na srazu - je možný že díky tomu že Favorit má velký přední světlomet a je skoro kolmo k vozovce a je skleněný, tak to z tý žárovky může dobře odvádět teplo a líp se to chladí, ale to je jen spekulace :)

Odesláno
...A pobavil jsem pumpaře na Shellce - nevěřil že se tam vejde 70 litrů - vešlo :D:D

Já, když jsem do své bývalé 406ky nacpal jednorázově 82 litrů, tak se tomu nikdo nedivil. :roll:D

Odesláno

82litrů? Tak tam bych už natankoval:D je vidět jak maj pěkný odchylky v měření, dal si tam tak třeba 75 a ostatní si jen zaplatil:D zkus si někdy natankovat do přesně odměřenýho kanystru a zkontroluj si to se stojanem a něco uvidíš:D a neřikám že všude ale je to tak, jinak do 406 se vejde hodně to máte pravdu:mrk

Odesláno

Ale já takovéhle cifry tankoval vždycky při každém tankování a na různých čerpačkách. :aut stačí jen vypustit vzduch z nádrže a nacpat to až po hrdloa věř, že se to vejde. :D

Odesláno

no 75 jsem dal po víčko a opravdu prázdná nádrž u nás na pap oil....chtěl bych vidět kam ti teče těch zbylích 7 litrů :D ...jasně ta louže benzínu už tam nejspíš pod autem byla :D

a nebo jak píše Dančák....odchylka v měření...na denním prodeji benzínky to může dělat docela pěknou vatu ;)

Odesláno

Jo vejde se tam dost, ale do žádných z tří 406 si nikdy nepamatuju že by se tam vešlo 82litrů.....ale to je jedno, koho zajímají odchylky, nechť si to sám odzkouší;)

Odesláno

nene, není to odchylka, stačí přidržet uvnitř hrdla nádrže ten čudlík na upuštění vzduchu z nádrže a bez problémů se tam vejde ještě 10 litrů. Bez upuštění vzduchu mi to dovolilo max. okolo 72 litrů do prázdné nádrže. ;) A už dost :xvul nebo nás Gronholmm zabije. :D

Odesláno

Odchylka na měřáku samozřejmě je jako na každém a v náš prospěch to určitě nebude:D ok, končíme s debatou, a Gronholmme ty už používej na piškota míň síly a tu krytku si nech u někoho šikovnýho zevnitř svařit a nebudeš muset ani lakovat;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...