gronholmm Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Ještě dotaz, doporučovali by jste výfuk/ KAT Walker nebo Bosal? Citovat
Devils-night Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Tak autíčko mi dělá jen samou radost. I spotřeba začíná klesat tak jak by měla. Nyní mám na plnou najeto přes 950km a ještě nesvítí hladový očko Začínám si jízdu touhle Lodí užívat čím dál víc tak vidis stacilo sundat tu cihlu co sem zapomnel na plynu ne? ja bych se priklanel k Walkeru , naposledy co sem kupoval novej na sedana Bosal tak sem ho sel reklamovat asi po roce, prorezly dirky jak v koncovym tak stredovym tlumici :-/ mozna naka blba serie :-/ Citovat
gronholmm Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Jakou cihlu? :D:D Jinak já taky nejsem s Bosalem spokojenej. Kupoval jsem tátovi novej na O1 a není to úplně ono Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Výfuk dej polskej, stojí málo a shnije uplně stejně jako Walker nebo Bosal:D Citovat
gronholmm Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Tak už jsou objednaný nový papuče -snad brzo přijdou. Jinak zase jsem zkoumal auto. kryty zrcátek se mi dolů dostat nepodařilo, ale konečně jsem zjistil jak se vyndavá ten vnitřek popelníku - úžasný systém, hrál jsem si s tím asi deset minut Akorát jsem si všiml. K čemu v tom popelníku slouží ten červený průhledný plast - má tam být světýlko? Citovat
Stifler Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Ano, popelník je osvětlený. Jinak si z toho nic nedělej, já to hned taky nepochopil, jak to zo toho vydolovat. Citovat
Stifler Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 měla by být pod středovým tunelem diodka...nedá se to vyndat přes popelník (aspoň mam ten dojem). Myslim, že jsem to musel řešit přes manžetu řadičky. Edit: Ikdyž by to mohlo jít po sundání celého popelníku (ne jen toho vnitřku). [upravil dne 9.5.12 11:57 od Stifler] Citovat
gronholmm Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Celý popelník už jsem taky vyndal - když jsem ho potřeboval vysypat Jsem si říkal že to je nějaký blbý systém :D Ale žádnej kábl tam není A je to v tom tom popelníku vypálený Citovat
Stifler Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 No, tak se ti ten kablík s diodou může válet někde pod středovym tunelem, jen to nevidíš. Citovat
gronholmm Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Koukal jsem a není tam, ale je možný že to D-N nezapojoval když měl sundanou komplet palubku Citovat
gronholmm Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 Už se mě na to pár lidí ptalo. Má něco tahle nálepka společného s Peugeotem? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Hele, co ma ta nalepka společnýho s Peugeotem?? Citovat
gronholmm Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 Hurvajz, a na co se ptám? Jestli to není třeba označení nějaký výbavy nebo edice Citovat
paul jane Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Bych rek ze je to oznaceni nejakeho prodejce neco jako maj nekteri X1 swiss edicion Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Hurvajz, a na co se ptám? Jestli to není třeba označení nějaký výbavy nebo edice :D:D Citovat
gronholmm Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 RH nesměj se Jinak včera tankováno a spočítana spotřeba - a jde dolů - 6,4l/100 takže jsem velice spokojen (a to sem ho rozhodně nešetřil) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Se směju protože jsem si jen rejpnul, jsem samozřejmě četl na co se ptáš :D Citovat
Devils-night Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 ta nálepka je asi fakt značka bazaru,když jsem ho přivez tak tam byly i podložky pod SPZ s timdle logem,ale šly dolu,abych si o ně třeba neroztrhnul teplaky vid? :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.