Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno
Tak autíčko mi dělá jen samou radost. I spotřeba začíná klesat tak jak by měla. Nyní mám na plnou najeto přes 950km a ještě nesvítí hladový očko :) Začínám si jízdu touhle Lodí užívat čím dál víc :aut

tak vidis ;) stacilo sundat tu cihlu co sem zapomnel na plynu ne?;)

ja bych se priklanel k Walkeru , naposledy co sem kupoval novej na sedana Bosal tak sem ho sel reklamovat asi po roce, prorezly dirky jak v koncovym tak stredovym tlumici :-/ mozna naka blba serie :-/

Odesláno

Tak už jsou objednaný nový papuče -snad brzo přijdou.

Jinak zase jsem zkoumal auto. kryty zrcátek se mi dolů dostat nepodařilo, ale konečně jsem zjistil jak se vyndavá ten vnitřek popelníku - úžasný systém, hrál jsem si s tím asi deset minut :mad::D Akorát jsem si všiml. K čemu v tom popelníku slouží ten červený průhledný plast - má tam být světýlko? :myslim

Odesláno

měla by být pod středovým tunelem diodka...nedá se to vyndat přes popelník (aspoň mam ten dojem). Myslim, že jsem to musel řešit přes manžetu řadičky. :myslim

Edit: Ikdyž by to mohlo jít po sundání celého popelníku (ne jen toho vnitřku). :myslim

[upravil dne 9.5.12 11:57 od Stifler]

Odesláno

Celý popelník už jsem taky vyndal - když jsem ho potřeboval vysypat :D Jsem si říkal že to je nějaký blbý systém :D:D

Ale žádnej kábl tam není :( A je to v tom tom popelníku vypálený :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...