Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

Díky. Jedná se o originální litá kola, které pro Škodu vyráběla firma Borbet. Jinak tyto kola byla také zvlášnost edice Solitaire. Bohužel \"exkluzivita\" těchto kol byla zabita tím že je nabídli jako příplatek na Feldy :grr

Odesláno

Tak už zase jezdíme. Moc děkuji Devilsovi, Ferrymu a Pe.trovi za telefonickou výpomoc. Nakonec servo nebylo zničené moji vinou, když jsem do něj nalil brzdovku, ale vina byla na tlumiči vibrací klínovýho řemene. Ten nejspíš přestal tlumit a tak přenášel vibrace do řemene který vytahal řemenici na servu. Dle Ferryho to mohlo být ale i obráceně :)

Jinak mám už lištu, takže jí jen stříknu (Hurvajzi, jaká že to je škodovácká barva?) a dám do auta. Taktéž už mám i tesnění dveří - díky Charlie a Hurvajzi.

A nakonec fotka toho tlumiče

post-12336-14109623690357_thumb.jpg

Odesláno

MOTIP - Akrylátový lak, sprej, diamantová stříbrná metalíza, kód barvy - SD9102

Na mým autě sedí na 95%, na tvym o musiš vyzkoušet ale pravděpodobně to bude stejný

[upravil dne 24/4/12 10:52 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak posílej odkaz kde pro to mám zajet. Má to teda čas, ale příští měsíc se pustím do Tuningu vozidla, tak ať vím kde co seženu. Už mám chromový pásky z globusu, a sehnal sem super HID sadu která svítí do žluta :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...