Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno
No ono podobných vláken ještě bude :aut

Ale kvůli čemu může ubývat kapalina do serva - chybělo jí docela dost :myslim

Ja ti řikal kde muže utikat, kouknem na to u Scratche, připomeň mi to a doraž za světla;)
Odesláno
dneska mě se mě na světlech snažil ujet nějakej papiňák nevíš o tom něco?:aut:D

Já jel na půl plynu, ale tobě to nějak pískalo :D A neser nebo vytáhnu Fialku :D

RH: A v kolik tam budeš? :)

Odesláno

Tak furt zvažuju jestli nechávat ty 16tky plechy, a nebo je vyměnit za 15tky. Jak se projevuje změna? Na patnáctkách to bude měkčí, ale zase to bude víc plavat že? Cenu gum jsem nějak přestal řešit. Rozdíl v tom rozměru je u Continentalu cca 250 za gumu, takže to není tak hrozný. Včera jsem se bavil s Agressorem a ten mi říkal že i díky tomu mám vyšší spotřebu :myslim

Odesláno

A jsou i o cca 1000kč levnější gumy :) No asi tě poslechnu :) Takže pokud máte někdo zájem, tak bych příští měsíc uvolnil 16\" plechy výměnou za 15\". Musí být ale ve slušném stavu. Ty svoje nafotím co nejdřív. Jinak nechám to i s gumama, které ale nemají moc velkou hodnotu, jsou tak na dojetí.

Odesláno

kdyz jsem koupil 406 tak jsem jezdil podzim na 15tkach a spotreba stejna zalezi taky na vzorku. Jelikoz jsem pohodlnej tak jsem uvazoval taky nad 15tkama ten rozdil v pohodli je poznat hlavne na ceske dalnici na tech panelech. s 16tkama je auto takove jistejsi aspon me to prijde. Vzhledove 16 lepsi o dost 17 slusi jeste vic ale na tom se neda jezdit

Odesláno

Tak přišli mi díly, které jsem sháněl :mrk Bohužel jak někteří už včera zjistili, tak jsem nepojízdný. Evidentně servo tu brzdovku nerozdýchalo :mad::( Doufám že se dnes povede tuto závadu vyřešit :myslim

Odesláno

S těma diskama to stále platí můžu ti nabídnout 15 jsou na nich ještě zimní gumy vzorek 4mm odpoledne ti sem hodím fotky jestli chceš?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...