Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Chtěl bych se zaptat jestli někdo máte parkovacího asistenta s displejem umístěným na okně zadních dveří.Uvažuju o tom kvůli tomu,zdá se mo to dobré řešení,ale nevím jaké to je v praxi.Jestli je to dost vidět a tak...

No a který by jste mi po zkušenostech doporučily?

Já uvažoval o Betoptek BE-660.

Díky za rady.M

[upravil dne 30/3/12 19:03 od MilhausCorpse]

Odesláno
Dle mýho je ten display k ničemu, stačí pípání a koukat se normálně ven...

No uvažoval sem taky o tom,že koupím bez displeje,stejně koukám do zrdcátek a jestli jsem 30cm od překážky,tak je jedno jestli vlevo nebo vpravo.:myslim:myslim:myslim

Právě proto se ptám co a jak.Hlavně teda jestli bych dal tu jednotku do pátých dveří,tak jestli to bude dost slyšet.

Odesláno
předem sorry za OT, ale potřebujete aby vám auto pípalo když couváte? Já mam zpětný zrcátka a to mi stačí:roker

No i když jsem spoustu let kroužil Evropu kamionem,tak tady to couvání neodhaduju.Myslím tím vzdálenost (samozřejmě vzadu) od zdi,nebo od stojícího auta.Už mne nebaví furt zkákat z a do auta a potahovat o 10cm např u nákupáku...

Odesláno
předem sorry za OT, ale potřebujete aby vám auto pípalo když couváte? Já mam zpětný zrcátka a to mi stačí:roker

na 306 by me to taky stacilo ale kdyz mas se sedlem 5x za den parkovat u panelaku tak je to dost dobrej pomocnik.

jinak mam taky akustiku bohate staci

Odesláno

mám v 307 Breaku na pípaní a bohatě stačí,kolega v Ceed SW má display ale na přední palubce:myslim nechápu proč,když couvám tak koukám kam jedu a ne na přístrojovku na display :bojim

Odesláno
hledej někde na netu návod na montáž,musíš vědět montážní výšku senzorů

S tou montáží si poradím,(podle návodů tady z fóra),jde mi o to, že u tohoto modelu jsem nenašel třeba od a do jaké vzdálenosti to snímá.

Odesláno

Nevíš o čem píšeš.:D Až zkusíš, pochopíš.;)

Odesláno

Hele, parkasistenta jsem si dával na obě 406 Break a obě do lišty 5. dveří. Fungovalo to perfektně, \"Zničíš\" jen tu lištu, všechno je schovaný v těch dveřích a montáž je na cca 15 - 20 min. Slyšet to bylo až moc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...