Ráďa Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 No já nevím,ale když tento turbo motor běží na volnoběh a šlápneš na to zakouří proto,že tlak vzduchu z turba přidá na čerpadle naftu a tá se hned nestačí spálit.Mělo by to spíš zakouřit černě.Kdyby to hodně žralo olej,kouřilo by to pořád a bylo by to cítit spáleným olejem.Nebuď smutnej takhle zakouří i kámošova ochcávka v TDičku.Já mám turbo v prdeli už delší dobu druhý mám v garáži,ale nepasuje tam musí se upravit,ale bohužel nejsou lidi. Citovat
Driver Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Dneska jsem na dálnici potkal Renault Velsatis nebo jak se to jmenuje a čoudil jak starý kamna až měl od výfuku začouzený kus nárazníku Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Napsán autorem Driver Dneska jsem na dálnici potkal Renault Velsatis nebo jak se to jmenuje a čoudil jak starý kamna až měl od výfuku začouzený kus nárazníku To mohlo bejt taky píčtuňinkem Citovat
rimmer Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 sem videl na dalnici dieseloveho pictuninka golfa...zadni okno komple cerne, dymil jak stara kamna pri kazde slapnuti na plyn, a vylo jen videt ze zadnim steracem si asi casto dela pruzor pres ty saze na zadnim okne..no sila Citovat
rimmer Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 sem videl na dalnici dieseloveho pictuninka golfa...zadni okno komple cerne, dymil jak stara kamna pri kazde slapnuti na plyn, a bylo jen videt ze zadnim steracem si asi casto dela pruzor pres ty saze na zadnim okne..no sila Citovat
Hics Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 To Rimmer: Koukám, že si potkal 2x za sebou stejnýho golfa...:-) Nejjednodiší metoda, jak zjistit, jestli je v loji turbo je sundathadici před IC a a odpojit hadici sání za filtrem (tamtudy se do sání taky muže dostavat olej), vytřít hadren vystupní hadici za turbem, parkrát protočit, vytřít znova a roztočit motor na 2,5 - 3K. Dej si před proud vzduchu z turba nějakej bilej hadr a uvidiš, jestli se ti zasere od oleje (něco málo tam bude vždycky). Pokud turbo propouští tolik oleje, že to dělá modrej kouř, tak toho vyflusanýho oleje bude dost. Nevim, co je na tom pravdy, ale prej se u nákladáků může i přetočit díky oleji z turaba motor.... Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Nejen u náklaďáku, už jsem tu pár případů TD baflých na olej popisoval... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.