Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj bando.....chcu se zeptat jestli ma nekdo skusenost s tim ze kdyz je ve velkem technicaku psane ABS a na aute fyzicky chybi jak moc je problem na STK???proslo by to v pohode pokud brzdi neutika kapalina atd. nebo po tom pudou kdyz dojdou na to ze tam neni??dejme tomu ze zisti ze chybi projde???

Odesláno

ABS je jedna z věcí kterou kontrolují na každé STK. Nejednou se nám stalo že jsme jeli s autem na STK a ABS ve velkém TP ano, ale auto jej nemělo. Chce to zajet na příslušný úřad, a nechat to opravit. A někdy je problém, že se musí jet přímo do autor.servisu a podle vin zjistí jestli tam ABS má být nebo ne.. a podle toho dají papír přímo pro úřad.. ale to chtěli jak kdy.

Odesláno

podle SB to abs ma (je tam sice psane ABS pridavne nebo tak nejak,muzu dohledat), papirove taky......co se dela potom kdyz mi v servisu daji papir ze to abs ma mit?mi to asi nikdo neodhlasi....jak se pak postupuje??a prislusny urad myslis na dopravku??

[upravil dne 27/3/12 10:49 od paťas!!!]

Odesláno

Pokud to má podle Vin ABS, tak je divné že tam není.. většinou to lidi vyhazují, když jim odejde ŘJ, a nechtějí to opravovat.. Čidla u kol jsou? Ano, příslušný úřad jsem myslel Dopravní inspektorát. Pak ještě zkusit zavolat na STK, co Vám poví..taky poradí

Odesláno

na cidla sem se nedival.....mrknu....PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS5 PŘÍDAVNÉ BOSCH

PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS ..........to je napsane v SB....

Odesláno

Ono totiž když není na autě ABS, měl by být na autě omezovač brzdného účinku dle zatížení na zadní nápravě. Jestli se tedy nemýlím. Jestliže mám napsáno, že mám ABS a ono tam není, je to skutečně velmi zásadní problém na brzdách.

Odesláno

prave proto....mame trosku lufta z toho....omezovac taky nevim jestli ma.....to zistim......a neni ABS prisusenstvi jako takove??pokud brzdi jak ma ze z toho delaji takovou vedu :myslim je to cele zvlastni.....

Odesláno

Ano jak píše Edison. Např. u některých 405 je ten omezovač brzdného účinku přímo v bzrd.válečkách. Jinak bývá u zadní nápravy, tam je to podle zatížení. A pokud tam čidla budou, i kroužky na poloosách..tak někdo ŘJ z auta vymontoval a napojil to ¨natvrdo¨.

Odesláno

To bude asi velikej problém pokud nemáš známý a i to nemusí dopadnout.

Já předchozí auto měl podobně. V TP ABS bylo, ale v autě ne. Podle VINka jsem zjistil, že v autě od výroby nebylo, takže jsem dal 600,- za dobropis od peugeotu na základě kterýho to ABS vyškrtli z TP. Jinak mi bylo řečeno, že buďto domontovat nebo sešrotovat. :(

Je fakt, že na to na STK nikdy nekoukali. Až při prodeji a přihlašování na nového majitele, ale to už je cca 6 let z5.

Napiš sem Tvoje VIN. Nebo do SZ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...