Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

suhlas s kirkizom...

cuvacie senzori mi normalne funguju, po pripojeni privesu

sa vyradia z cinnosti. mam napevno origo tazne... ne bajonet.

a preto mam tiez origo rj modul a kabelaz tazneho...

[upravil dne 14/3/13 07:59 od Marcel00]

Odesláno

No a mně právě začaly zlobit ty spínače v zásuvce, tak jsem je vyhodil a i když mám nasazenou kouli a couvám, tak to nic nedělá, i když připojím přívěs, tak to nepíská, až když se začne kroutit blíž k autu, tak dá vědět...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak tažné přihlášené, ale až doma jsem si všiml, že mám 5ti místné auto, takže musím na registr ještě jednou :(

[upravil dne 6/6/13 13:04 od Haryk]

Odesláno

tažný už mám taky od Kirkize.

Je nějaký termín,do kdy ho musím nachat zapsat? Zatím se tam nemůžu nějak dokopat. Vozejk,ale už táhnout potřebuju.

Návštěvník
Odesláno

Je to stejné jako každá změna - deset kalendářních dní.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Tak tažné přihlášené, ale až doma jsem si všiml, že mám 5ti místné auto, takže musím na registr ještě jednou :(

A na čo? Tých 5 moest ti nikto neotypuje na 7. Alebo si mal v predchádzajúcom TP 7 a teraz sa zmýlili a dali ti 5?

Odesláno (upraveno)

,,A na čo? Tých 5 moest ti nikto neotypuje na 7. Alebo si mal v predchádzajúcom TP 7 a teraz sa zmýlili a dali ti 5?\" Přesně tak mám 8, opravily bez problémů i s omlovou :papa [upravil dne 22/6/13 20:33 od Haryk]

přesně tak

Upraveno uživatelem Haryk
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

mám rezp., měl, jsem to samé a tyčky jsme tam daly, muselo se jim trochu pomoct, ale šlo to, auto bylo na zvedáku

Vzpomínáš si ještě na to, jak jste to tam dávali? Ještě jsem špekuloval nad tím, jak jsem to tam mohl dát špatně, ale ono to tam jinak dát ani nejde. Díry mi letí cca 1cm a to na té pásovině prostě nedám. Další problém mám s tím, že u šroubu, co se dle návodu uchycuje přímo v rámu, bez matice v košíku, nemohu prořezat závit.

Auto mám na rampě...

Upraveno uživatelem sampon
  • O 3 roky později...
Návštěvník
Odesláno
před 22 hodinami, petr.inout napsal:

Kluci, dnes jsem byl na ouřadě pro papíry a doma jsem si všimnul, že mi zapsali TZ jenom na 900 bržděný, mám 2.0 i 16v automat, je to tak dobře?

Vezmi velký TP, a typový list od TZ.
V každém máš nějakou maximální hodnotu a tu nižší z nich by jsi měl mít zapsanou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...