Přejít na obsah

petr.inout

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele petr.inout

  1. petr.inout

    automatická převodovka

    Ahoj kluci, tak mi dělá převodovka to samé, co ve starších komentech, ale dle servisu špatný olejový ventil na převodovce. Je potřeba vypustit olej při výměně ventilu? V peugeotu chtějí cca 4 k, já ho našel kolem 1000 Kč. Nedělá to pravidelně. někdy denně, nekdy měsíc klid. P nastartování opět řadí...díky za všechny tipy. https://www.autodilyparts.cz/cs/katalog/tecdoc/osobni/peugeot/807-eb/2-0-16v/skrin-dily/olejovy-tlakovy-spinac-automaticka-prevodovka/nty/epc-ct-000/88/4897/19004/100238~100240~100775/1308209039/22461030
  2. Kluci, nákres mám, nicméně nějaká jobovka v postupu demontáže není? Třeba skrytý šroub, nebo demontáž nějaké nacvaklé krytky či jak moc tahat při demontáži dozadu. Díky.
  3. Potřebuji radu prosím, hladám marně náhradní výfuk na 2 litr automat. Jak komplet rozkres, tak zvlášť díly. Všude jen na hdi. Bude fungovat a pasovat i nějaký z možných?
  4. petr.inout

    Oprava hadice klimy

    A mužeš dát odkaz, kde by se dala trubka objednat? Nebo jenom přes peugeot? Není to zase taková morda, myslel jsem, že bude stat podstatně více a dávat tam jetou je loterie.
  5. Kluci kdo poradí, uchází pořád klima, trvá to asi tak 4 měsíce,než ujde, davali jsme už po3 barvivo i olej, ale nikde nic. Nakonec čichačka a dusík a prý uchází ve spoji viz. foto a na čidle na chladiči. Ale zaráží mě, že se fluo barva neukázala. Jde to nějak opravit ta hadice, nebo musím celou hadici, která jenom tak mimochodem není nikde, kde jsem byl schopný hledat. Ani se radši neptám. kolik by stála v origu. Podle čísla z nákresu nelze nic najít. Tady jsem nic nenašel.
  6. Ahoj lidi, od kdy je service box jenom placený? Už ani nenahlédnu do obrázků...díky za info
  7. Pěkný den, mohl bych poprosit o výbavu dle vin VF3EBRHTB13016024. Dříve jsi to našel na serviceboxu, ale teď se mi to nějak nedaří....děkuji...
  8. petr.inout

    automatická převodovka

    Není možné, že by neudělali výměnu i v řídící jednotce a ta si myslí, že je starý olej? Za kolik jsi koupil? Asi tě prodávající trochu okecal s tou poruchou.
  9. petr.inout

    automatická převodovka

    A vyhodila ti převodovka chybu? To by asi měla, kdyby bylo mílo oleje. Aspoň si teda myslím. V manuálu píšou, že jakákoliv anomálie vyhodíchybu, převodovka jde do nouzáku a při řazení mezi D N R je to hodně znát. Jinak výměna převodovky bude asi celkem ranec.
  10. petr.inout

    automatická převodovka

    Ahoj kluci, jsem tu zase. Auto jezdí a řadí. Jenom dotaz ohledně vločky. Používáte? Nepoužíváte? Já jsem nepoznal vliv, jenom že řadí asi trochu později.
  11. petr.inout

    Chiptuning

    Díky za vysvětlení, spokojím se s tím, co tam je.
  12. petr.inout

    Tažné zařízení

    Právě typový list nemám, protože jsem to dovezl z CH i s tažným. A origi TP mi nevrátili, tak nemůžu porovnat původní zápis v TP. Asi zajdu do Peugeotu a zeptám se tam. Mohli by to vědět.
  13. petr.inout

    Tažné zařízení

    Pokud si dobře pamatuju, tak se sk. B můžeš táhnout vozík težší než 750 kg, ale celková hmotnost přívesu nesmí být vyšší,než pohotovostní hnotnost vozidla, souprava ale nesmí překročit 3500 kg. Ale nevím, jestli to tak ještě platí.
  14. petr.inout

    automatická převodovka

    Kluci, ještě jedna otázka. Při výměně oleje v převodovce dělat průplach? Firma mi napsala, že výměnu bez průplachu nedělá. Někde jsem se dočetl, že průplach nedoporučují? Každý názor pomůže.
  15. petr.inout

    Tažné zařízení

    Kluci, dnes jsem byl na ouřadě pro papíry a doma jsem si všimnul, že mi zapsali TZ jenom na 900 bržděný, mám 2.0 i 16v automat, je to tak dobře?
  16. petr.inout

    Chiptuning

    Kluci, navážu téma, máte někdo zkušenost s chipem u P 807 2.0 i 103 kW automat? Má to cenu?Co se týká změny výkonu a spotřeby? Díky za rady.
  17. petr.inout

    benzín nebo naftu?

    Tak nakonec jsme se rozhodli pro benzín, dovoz Švýcarsko, 1. majitel, doložená kompletní servisní historie, najeto 215000, auto jako nové, jak venku tak vevnitř,automat řadí že to ani poznat nejde, sice nemá elekt. dveře, ale to jsem oželel, ještě u prodejce jsme přišli na to, že má i TZ, ale koule byla daná v autě v tažce a snad nebyla ina pořádně používaná, a ještě ta nejlepší, co se dá na toto auto dát.Když není nasazená, nejde ani poznat, že to má TZ. Prostě spokojenost. Cesta z Prahy na Moravu cca 8,5 l/100 km,
  18. Kluci, kdyby někdo hledal, nebo chtěl koupit 807, tak jsem byl ve Znojmě se kuknout, dovoz Itálie... https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/807/17530949?goFrom=list Z venku celkem hezké, motor celkem hezky přede, neozývá se ani dvouhmota, ale toť asi vše. Spojka na výměnu, převodovka vykvedlaná, km nájezd dle zjištěné historie min 280 -300 t. km, přední náprava komplet na repas, při akceleraci začne silně škubat celý předek a táhne do prava. Nafunguje zámek na pravých bočních dveřích, nepochopil jsem funkci automatického svícení, neboť při zapnutí na auto se nic neudálo, až po přepnutí na obrys a dále a zbytek jsem už dále nezkoumal. Snad někomu ušetřím cestu. Adekvátní cena by byla někde kolem 50-60 tis. Potom by ta cena opravy asi dovršila celkovou cenu auta.
  19. petr.inout

    historie podle vin

    Tak jsem se stal řádným členem, kdy můžu požádat o historii podle vin?
  20. Kluci, dá se ještě zjistit historie podle vin? Na nalezených odkazech ve fóru nemám na toto oprávnění.Pomůže někdo?
  21. petr.inout

    automatická převodovka

    D9ky a kolik máš nalítáno? Spotřeba je něco kolem 10 l počítám....
  22. petr.inout

    benzín nebo naftu?

    A s tím automatem, jak jsi spokojený, je to 4 nebo 6 ti kvalt? říkají že 200000 a převodoka jde srat? Nemám zkušenosti s tímto typem.
  23. petr.inout

    automatická převodovka

    Kluci, vidím, že tady jsem na tom pravém místě. Poraďte, benzín 2.0 s automatem, r.v 07, 210000 km, jaký je ten automat, máme se něčeho obávat, nějaké neduhy, skrytá očekávání? díky za každou radu.
  24. petr.inout

    benzín nebo naftu?

    Nemáš někde odkaz?
  25. petr.inout

    benzín nebo naftu?

    Díky všem za názor, jestě otázka. Rozhoduje u benzínu nájezd km, respektive je 200k na benzín moc? Nemám s benzínem žádné zkušenosti a ani možnost porovnat v okolí.
×
×
  • Vytvořit...