Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Žádný přístřik benzínu nemám aktivovaný (a nevím jestli to jde, mám tam LandiRenzo). Pokud jedu delší dobu např. po dálnici a ve vyšších otáčkách, tak to prostě přepnu na 10 min. na benzín. Poradil mi to člověk, který měl 308 předělanou delší dobu a najeto podstatně více než já. V nádrži udržuju pořád cca 20 l benzínu a jeho spotřeba bude záviset na počtu studených startů během dne. V zimě jsem jel klidně i 3 km než se jednotka přepla na LPG. Za současného počasí a se studeným motorem je to do 1 km.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim všechny... jak jsem se tu pročítal všelijakejma článkama, tak mam hlavu čim dál zamotanější :)

přemýšlím o přestavbě a nevím, jestli jít do LPG, nebo E85...

Mám 308 SW, 1.6 16v, 88 kW, r. v. tušim 2011... ročně najedu cca 50.000 km (přesně 52385, bo dneska to je rok, co ho mám ;)).. než mě ukřižujete, že jsem vůl a nevzal diesel... vim, máte pravdu, ale pořízení bylo na rychlo a tohohle mazlíka ve výbavě sportium 2 za 249.000,- Kč bych v naftě asi nesehnal :)

Takže... osobně se mi líbí E85. Levnější přestavba, všicni to chválej a pro mě velký plus - žádná přídavná nádrž.

Co se LPG týče, místo rezervy (ze spodu na podvozku) to prej nejde, jedině do kufru a ten mam věčně plnej :)

Takže... máte někdo zkušenosti s LPG, bo E85 v \"třistaosmě\"?

Předem díky, Misak

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám LPG asi dva měsíce, přimazávání ventilů \"Flashlube\" má prý

opodstatnění pouze u motorů, které dlouhodobě běhaj nad 5000ot.

Jinak zatím spokojenost, samozřejmě řeším asi jako všichni problém s ukazatelem benzínu, ale tady na tomhle fóru to vypadá, že by to mohla být docela legrace, takže to nebudu hrotit...:)

Odesláno

Takže nádrž na LPG (místo rezervy ze spodu na podvozku) nejde dát? :myslim

206tka má už tak dost malý kufr :bojim

Jinak ty dvě Š 120tky jsem měl už tenkrát na LPG a paráda :super jenže ta přestavba stála 13 000,-Kč :(:papa

A ještě dotaz,kolik asi stojí přestavba na 206tku 1.4i ? :myslim:papa

[upravil dne 10/6/12 17:08 od pepito]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...