18luboss18 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Potreboval by som poradit mam 307 SW 1.6HDi 80kW a mam taky problem ze sa mi zapina ventilator na chladici ale motor sa mi neprehrieva. Niekedy to robi aj ked motor neni este zohriaty. Zapina sa mi len vtedy ked uz zastavujem. Pocas jazdy citim ako auto spomaly a zaroven hned zrychli a ma aj taky cudny chod motora ako keby bol taky lenivejsi tak uz vtedy viem ze ked zastavim tak mi bude bezat ventilator. Keby som vypol motor tak mi vybije bateriu. Musim nechat nastartovane a cca po 5 minutach sa ventilator vypne. Na diagnostike nehlasi ziadnu chybu. Uz som vymenil aj akusi krabicku v predu pri ventilatore a nic ziadna zmena. Zacinam mat z toho sediny. Potreboval by som surne nejaku radu. [upravil dne 22.3.2012 00:15 od 18luboss18] Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 ma to FAP ? jestli ano, tak to bude pravdebodobne probihat regenerace Citovat
18luboss18 Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Ano ma to FAP. Ale to neni mozne aby ta regeneracia prebiehala po cca kazdych piatich jazdach. Citovat
Zazimir Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 To je možné, mám sice jiné auto, náchylnější, ale když mi to regenerovalo každých 20 Km a po každém vypnutí motoru 5 minut chladilo, tak se nedalo nic jiného dělat. FAP je pryč. Citovat
MatrixChose Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Známýmu to 307 dělá taky, to je vážně prokletý auto. No zkus někde na diagnostice udělat nucenou regeneraci a uvidíš, jestli to pak dá na cca 800 km pokoj. Citovat
DanculD Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Jo jo, ked je pred smrtou, tak to regeneruje skoro stale. A potom koniec, hlaska unblock diesel filter alebo antipollution faulty a FAP je v naftovom nebi. Citovat
18luboss18 Odesláno 23. březen 2012 Autor Odesláno 23. březen 2012 dakujem za postrehy. uz som sa od toho odchytil a budem musiet ten FAP filter vybrat a vypalit ho autogenom. udajne to pomaha. strykovi to vyhadzovalo stale chybu FAP na 807 tak mu poradil kamarat z peugeot servisu ze aby ho vytiahol a vypalil autogenom tak to spravil a zatial mu to drzi bez problemov. ja som nevedel ze co mi to robi lebo mi to ziadnu chybu nevyhadzovalo takze dakujem za rady. Citovat
Ferry Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 no ale pouze fyzicke vyjmuti FAPu neni uplne 100% reseni, taky je to treba softwarove upravit v jednotce motoru preprogramovanim Citovat
DanculD Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 On ho ale nechce vyklepat, iba ho chce vypalit. Len neviem ci to pomoze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.