Vvitty Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Aktuálně najeto 195 tkm :-) A takhle vypadala pred 100 tkm: Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 taky mam 195tkm ale tohle auto je mnohem hezci Citovat
Vvitty Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 tomu rikam skoro oslava dvousteho vyroci Citovat
AKCZ Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Kazdopadne jedna z prvnich ne-li prvnich GTi-6tek na clubu si musela dlouho pockat na svoje vlakno Si neodpustim jedno vzpominkove spolecne strahovske foto l.p. 2004 na zimnich kolech A jeste male intimco Citovat
Vvitty Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 John: to bude tim, ze na velke srazy jsem s ni dlouhou dobu jezdil jenom v zime Umyvat auto na bezny prazsky provoz nema cenu, za tyden je vrstva prachu uplne stejna, zejmena tady kolem magistraly... a jen me vzdycky vytoci dalsi skrabanec od dveri z parkingu A na vikend jsme prece umyli okna AKCZ: no, tak nejak vypada porad, jen na te posledni fotce by chybela krytka na stredu kola . A ano, musel jsem zalozit vlakno aby se necitila ukrivdena oproti ostatnim GTI-6 Za tech 100 tkm doznala nekterych zmen, napr. dostala zpatky cirou optiku na svetla, Remus se Supersprintem bohuzel komplet odesel a tak dostala original. Dostala taky nove treti dvere a dily okolo pote co za mnou nedobrzdili. K tomu nejake ty oderky od dveri a pitomcu co se neumi trefit na parkovaci misto nebo se pokouseli pacit zamky... Ale nenechte se zmast \"osuntelym\" vzhledem, to podstatne co dela GTIcko zajimave funguje na 100% :-) Ne nadarmo je tam od lonska nova spojka, rozvody, gumy... [upravil dne 21.3.12 10:33 od Vvitty] Citovat
Vvitty Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Postupne z archivu - treba klouzani 09 :-) Citovat
AKCZ Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Ty mas vlastne vyjimecny vuz.. jedna z prvnich jak jsem psal.. jedna z mala co jezdi i v zime :D Citovat
Vvitty Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 On je nejaky duvod proc GTIcko v zime nejezdi? Abych si dal pozor, kdyby treba nechtela jet Navic posledni ctyri roky byla na klubovych srazech k videni prakticky jen na klouzanich a Vysocine, jinak jsem vozil pokazde nejakou predvadecku... tak mozna upadla na klubu trosku k zapomeni, proto take to vlatno [upravil dne 21.3.12 16:10 od Vvitty] Citovat
Vvitty Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Treba na orientaku v okoli Zlatych Hor... Citovat
Driver Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Tady si někdo vzpomněl, že mu před barákem stojí auto Citovat
chechet Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 tyjo! po precteni recenze (tusim od DDho) na 4men.cz, u ktere byly ty prvni fotky, jsem se zamiloval do 306tek. Citovat
AKCZ Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Do GTi-6ky se zamiluje kazdej kdo se v ni povozi Vvitty ... ona v zime jezdi ale pouze kdyz majitel chce abych to uvedl na pravou miru Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 AKCZ: no, ta moje letosni zimu moc nechtela, i kdyz majitel chtel Takze cely listopad stravila u Trnkose, hledajiciho zavadu... cas od casu motor na volnobeh tocil 3, nekdy 4 tisice... a na dilne samozrejme vse v poradku. Nakonec se ukazalo ze je zkorodovany konektor na kabelovem svazku mezi motorem a RJ kdesi u podbehu leveho kola. Az se nakonec divili, ze to tak vubec jezdilo. A prej az ji budu prodavat, mam se stavit [upravil dne 22.3.12 10:06 od Vvitty] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 nakonec se zjistilo, že byla vadná elektrónka za našeho závodu Katóda Olomóc... Citovat
AKCZ Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Vvitty .. zajimave ja mel taky ve svazku ktery vede kolem podbehu leveho kola problem na jednom dratku diky kteremu me nesel tachometr (tzn. rychlost a kilometovnik coz je u noveho modelu uz elektronicky narozdil od stareho mechanickeho) navic pomalu uprostred svazku to byla mala prepalena tecka.. jinak to ze to na volnobeh vyleti nahoru sem mi stalo za tech 8 let asi 2x ale pricinu netusim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.