Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Černá - 306 GTi-6 modelový rok 2000, 120kW

Recommended Posts

Odesláno

Kazdopadne jedna z prvnich ne-li prvnich GTi-6tek na clubu si musela dlouho pockat na svoje vlakno :D

Si neodpustim jedno vzpominkove spolecne strahovske foto l.p. 2004 na zimnich kolech :)

PA280054.jpg

A jeste male intimco :D

PA280033.jpg

Odesláno

John: to bude tim, ze na velke srazy jsem s ni dlouhou dobu jezdil jenom v zime :D Umyvat auto na bezny prazsky provoz nema cenu, za tyden je vrstva prachu uplne stejna, zejmena tady kolem magistraly... a jen me vzdycky vytoci dalsi skrabanec od dveri z parkingu :( A na vikend jsme prece umyli okna :D

AKCZ: no, tak nejak vypada porad, jen na te posledni fotce by chybela krytka na stredu kola :D. A ano, musel jsem zalozit vlakno aby se necitila ukrivdena oproti ostatnim GTI-6 :)

Za tech 100 tkm doznala nekterych zmen, napr. dostala zpatky cirou optiku na svetla, Remus se Supersprintem bohuzel komplet odesel a tak dostala original. Dostala taky nove treti dvere a dily okolo pote co za mnou nedobrzdili. K tomu nejake ty oderky od dveri a pitomcu co se neumi trefit na parkovaci misto nebo se pokouseli pacit zamky... Ale nenechte se zmast \"osuntelym\" vzhledem, to podstatne co dela GTIcko zajimave funguje na 100% :-) Ne nadarmo je tam od lonska nova spojka, rozvody, gumy...

[upravil dne 21.3.12 10:33 od Vvitty]

Odesláno

On je nejaky duvod proc GTIcko v zime nejezdi? Abych si dal pozor, kdyby treba nechtela jet :D

Navic posledni ctyri roky byla na klubovych srazech k videni prakticky jen na klouzanich a Vysocine, jinak jsem vozil pokazde nejakou predvadecku... tak mozna upadla na klubu trosku k zapomeni, proto take to vlatno :D

[upravil dne 21.3.12 16:10 od Vvitty]

Odesláno

AKCZ: no, ta moje letosni zimu moc nechtela, i kdyz majitel chtel :D

Takze cely listopad stravila u Trnkose, hledajiciho zavadu... cas od casu motor na volnobeh tocil 3, nekdy 4 tisice... a na dilne samozrejme vse v poradku. Nakonec se ukazalo ze je zkorodovany konektor na kabelovem svazku mezi motorem a RJ kdesi u podbehu leveho kola. Az se nakonec divili, ze to tak vubec jezdilo.

A prej az ji budu prodavat, mam se stavit :D

[upravil dne 22.3.12 10:06 od Vvitty]

Odesláno

nakonec se zjistilo, že byla vadná elektrónka za našeho závodu Katóda Olomóc... :D

Odesláno

Vvitty .. zajimave ja mel taky ve svazku ktery vede kolem podbehu leveho kola problem na jednom dratku diky kteremu me nesel tachometr (tzn. rychlost a kilometovnik coz je u noveho modelu uz elektronicky narozdil od stareho mechanickeho) navic pomalu uprostred svazku to byla mala prepalena tecka.. jinak to ze to na volnobeh vyleti nahoru sem mi stalo za tech 8 let asi 2x ale pricinu netusim :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...