Iggy Pop Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 No stále ma to prepínalo do nudzového režimu,už som toho mal plné zuby a nový FAP som nechcel kupovať tak som to celé krížom prerazil kovovou tyčou.Odvtedy to ide bez núdzového režimu.Akurát viac dymí,ale neviem či je to kvoli tomu že som to prerazil alebo že mi hapruje EGR(chyba vypísaná na diagnostike). Je to 2.0 HDi 79 kW r.v.2002 [upravil dne 28/3/12 22:12 od Iggy Pop] Citovat
JanoRS Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 nho alebo bude chyba tam, ze ti niekto neprepalil soft v riadiacej, zaobera sa tym clen straki007, nestaci to len vyblokovat cez diagnostiku ak ti to tak niekto spravil..... ono ten dym bude urcite aj z miest pred FAPom, ked si ho mal zapchaty je tam tych sadzi urcite dost a teraz pojdu von Citovat
frklec Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Mám asi blbou otázku,ale nedá mi to a musím se zeptat.Jde FAP vyčistit?Na internetu bylo video že to vymývali wapkou.Mělo by to nějaký smysl? Citovat
Kjubik Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 prosím o radu. dnes jsem to zkoušel vyndat, ale zaboha jsem nemohl hnout těma šroubama. jeden jsem ukroutil a druhý malinko rozhýbal, ale je to tam zarezlé jak blázen. to nemluvím o těch dvou horních šroubech, kam se nejde skoro anidostat. nemá někdo nějaký tip? je to 406 break 2.2 hdi Citovat
Milan+ Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Není nic jednoduššího než je přetrhnuot,přeříznout,dáš tam nový. Citovat
Kjubik Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Není nic jednoduššího než je přetrhnuot,přeříznout,dáš tam nový. tak hrubá síla zafungovala. nejlepší to bylo všechno vylámat a nakonec nejhorší bylo vyšroubovat tu ocelovou hadičku. tak nakonec jsem ji řízl. samotné vymlácení poroviny bylo reletivně nejelhčí na tom všem:) Citovat
ferinko2 Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 To čo si vymlátil nevyhadzuj,seriozna výkupňa farebných kovov ti za to môže dať pekný peniaz.Ten filter obsahuje platinu! Citovat
Shrek 1 Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Včera jsem jel se zapnutým tempomatem (rychlost cca 90km/h) a auto začalo nezvykle cukat. Po ujetí pár kilometrů to ustalo. Po ujetí dalších cca 250 km se mi na panelu zobrazilo: RISK OF PARTICLE FILTRE BLOCKING. Zastavil jsem, motor vypnul a opět nastartoval, ihned po nastartování se zobrazila stejná \"hláška\". Jelikož jsem potřeboval dojet domu, tak jsem v jízdě pokračoval (cca 70km). Každopádně na zítra jsem objednaný na FAPoff. Máte někdo zkušenosti s tím, že když je zanesený FAP, tak auto jízdou s tempomatem cuká? Nebo to cukání bude v něčem jiným? A kolik kilometrů se dá ještě ujet po zobrazení \"hlášky\" RISK OF PARTICLE FILTRE BLOCKING ? Nerad bych, aby mi auto zdechlo cestou do servisu na FAPoff. Díky. Citovat
zolco Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Predošlý majitel dával vyberať fap filter,ale neviem či je vypnutý v bsi.Viem sa nejako o tom presvedčiť či je? Citovat
koblih69 Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 To čo si vymlátil nevyhadzuj,seriozna výkupňa farebných kovov ti za to môže dať pekný peniaz.Ten filter obsahuje platinu! Nó a ještě je tam zlato a drahé kamení Citovat
HonzaZ Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Háže ti to nějaké chybové hlášky, nebo nemá výkon? Citovat
zolco Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Hádže mi to chybové vyhlášky,mám pocit že auto má velkú spotrebu. [upravil dne 1/9/13 08:19 od zolco] Citovat
Balachar Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Ahoj, je tu nikto z východu čo vie vytrieskať vonku obsah fapu? Nemám zdvihák ... Citovat
Balachar Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 ... takže všetci moji priatelia, keď som im napísal, že potrebujem dať na dve hodinky auto na zdvihák, mi prestali odpisovať :-/ čiže som sa rozhodol, že si to aj tak spravím sám S kratšou prestávkou mi vykuchanie FAPu trvalo 3,5 hodiny!!! Mal som len zdvihák na výmenu rezervy a malú račničku s krátkym nástavcom ... pohyb pod autom 0, nedostatočné náradie, zapečené skrutky, ani WD veľmi nepomohlo, takže FAP vyšiel von po 2,5h ... vtedy som si v mysli povedal, že som KKT, že som sa do toho pustil doma bola tma a zima a mňa čakalo vytrieskanie FAPu a spätná montaž ... našťastie mi to celé potom už len 45 min, nakoľko som všetky skrutky prestriekal WD-čkom a ešte upratanie náradia :-) Tip na záver ... FAP som vykuchával roxorom a začal som z toho tenkého konca a niekoľko krát som ho prerazil skrz ... steny potom už išli skoro samé bez použitia kladiva, len rukou a sekáčikom ... rukavice a respirátor samozrejmosť :-) Som zvedavý, ako to auto teraz pôjde :-) Citovat
koka Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Ahojte , potřebuji radu . Jak jsem tady četl jak se vám vybíjí baterie.... což se mi taky teď stává . tady je možné řešení . u 407 1.6 HDI je předehřev vody motoru . pokud se sekne ovladání rele vybíjí to baterii . jen se chci zeptat jestli nevíte kde bych toto rele našel . nebo kde jsou ty žhavičky abych je odpojil. měly by být na hadici od vody ...... Citovat
Balachar Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Ahoj, si tu správne? Toto je téma o mechanickom odstránení FAP filtra na výfukovom potrubí :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.