John Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Tak jelikož Medvěd nebude moc tento srázek organizovat tak mi bylo naznačeno abych se toho pokusil ujmout ja. Takže 8. pražský minisraz se bude konat 26.5.2005 jako vždy od 18hodin. Program : navrhoval bych zopakovat slalom a pokud bude možné opět nejakou předváděčku třeba (607 2.7 HDI, jako minule. i když dorazila později, když už někteří potencialní zájemci o koupi byli přyč). Hold v AV cars mají ke konci měsíce dost práce. Uvidíme, snad se na nás usměje štestí. :)
Bohouš Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Mužně jsi se toho ujal Johne, máš pochvalu. Já se samozřejmě opět přijedu podívat, tentokrát se nepoženu dříve domu. Se slalomem souhlasím na 100% je to příjemné zpestření + zábava. :papa
Neon Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Taky si tohle datum dávam do diáře...a? už to konečně nepromarnim...!!! Doufám, že na třetí pokus mi to už opravdu vyjde:)
Jirkap Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Taky si to píšu… docela se už těším a určitě zůstanu až dokonce a docela jsem zvědav na další slalom
Ferry Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem DD Davam si do kalendare .. . A pripis si k tomu, sraz s Ferrym a jeho odvoz
Operator Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Taky jsem si to chtěl poznamenat do kalendáře, ale s hrůzou jsem zjistil, že budu v Brně. Takže opět na h.... a užijte si to tam.
voštík Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 ja se opet (podruhe) taky pokusim. Ach ta prace, proc ji je tolik....
Návštěvník Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Kurna, nemuzete ten Dzban posoupnout trochu jizne(aspon 50km)? Ze bych taky prijel... Je to strasne daleko
Ferry Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem Fr@nkie Kurna, nemuzete ten Dzban posoupnout trochu jizne(aspon 50km)? Ze bych taky prijel... Je to strasne daleko Nezbyva nez se chopit iniciativy a usporadat neco podobneho u tebe, projit seznam clenu, kdo je tak pobliz tebe, obeslat je emaily, nebo napsat po ICQ ci pres zpravy tady v ramci klubu, najit vhodne prostranstvi kde se muzete sejit a je to pak uz se jen budem tesit na fotky a treba i mensi reportaz z vaseho srazku. Vsak preci neni jen ta Praha ne ?
Návštěvník Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Taky me to napadlo, ale radsi bych byl host, nez poradatel Znate to, ta zodpovednost
Medvěd Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem Fr@nkie Taky me to napadlo, ale radsi bych byl host, nez poradatel Znate to, ta zodpovednost Kdo se bojí, se.e v síni - říkali už naši předkové. Každopádně objevit plochu, kde se dá srazit víc než 5 aut, vymyslet nějakou náplň srazu (aby to nebylo jenom o sednutí si v hospodě u limči), to všechno je brnkačka oproti tomu Ferrym zmiňovanému obeslání členů osobními pozvánkami - do této raschoty jsem se pustil před posledním Džbánem a zodpovědně prohlašuju, že než najdu nějakej rozumnej způsob hromadného odeslání, tak už do toho nejdu. V Tvém případě bych nejdříve vyhledal tu lokalitu, popřemýšlel, na co by se asi lidičky mohli nachytat a pak hodil pozvánku sem, do sekce srazy ( a podle ohlasu už usoudíš, zda vůbec má smysl ten srázek pořádat = jestli vůbec z Tvého okolí má o srážení se zájem). Jinak držím palce a tak, jako Ferry, se těším na fotečky z Peugeot srazu Šumava 2005
Návštěvník Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Mame ve Lnarich docela pekny letiste. Tam by se dal provozovat jak sprint, tak slalom. Jen je otazka, u koho to pronajmout, aby nas nevyhnali chlupaty. Pak mame taky spoustu peknych hospudek
Medvěd Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Ikonou P - clubu z tvého okolí (Sušice - Plzně) je Vix, často se vyskytuje též na chatu P - clubu, myslím, že byste společně něco dokázali vymyslet.
Návštěvník Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem Medvěd Ikonou P - clubu z tvého okolí (Sušice - Plzně) je Vix, často se vyskytuje též na chatu P - clubu, myslím, že byste společně něco dokázali vymyslet. OK, dik moc. Zkusim se s nim spojit.
DjBoom Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Copak to tu čtu, letiště??? Sem s ním, nebo spíš tam s námi Byl bych rád kdyby byl nějakej srázek někde kde se daj jezdit sprinty.
Proky Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Taky si poznamenávám v diaři snad mi to vyjde. A snad tam trefim.
vix Odesláno 8. květen 2005 Odesláno 8. květen 2005 no, letiště je to pěkný, takový bez ničeho ...akorát přes něj vede silnice, takže když se nám podaří šikovně vyhnout autobusům... Ale jinak nejsem proti...
Recommended Posts