punkac Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Hezky jsem se pobavil při obědě Jestli nechceš cyklon je ještě prášek proti americkému brouku - DDT někde bych ještě pár pixsliček našel Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 ok koblih beriem spat, nabuduce radsej napis aktualny nazov a nie nazov z temnej minulosti na tieto veci som dost haklivy no i tak by som to pouzil prvy a posledny krat... teraz k veci nasho pribehu vratil som sa z auta, pavuka nikde, otvoril som panoramu strechu nech hreje slniecko a rozbalil vonavy stromcek uvidime kto z koho... vecer nasadim raid a dam do elektriky... noc bude dlha.... Teď chvilku bez legrace - vím, že to mohlo být vnímáno jako citlivé, ale opravdu nejse takový cynik abych se k něčemu takovému snížil Tím spíš, že část mé rodiny si prožila za války v této souvislosti velmi těžké chvíle takže to opravdu nee a doufám, že i ostatní to nevnímají jako narážku na otírání o památku těch na kterých byla tahle látka znaužita Citovat
f3Rd@ Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 abych se drzel tematu, obavam se, ze se to bez chemie neobejde, problem je, ze vsechny spreje co jsem videl musis nastrikat primo na nej, coz asi moc nepujde. Neni neco na styl mucholapky? Nejaky feromon, on na to naleze a nalepi se... Citovat
marko306 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Okná nechaj, zavreté. Potom ti tam nenalietajú muchy, nebude mať čo žrať a do pol roka možno zdochne. Toto predčilo Stibtove vlákno veď vy viete o čom Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 no heeeeej.... inak s tmy nalepovqacim feromonom to skusim dobry napad... lepsie je ked ho vidim naozaj ze som ho chytil... Citovat
punkac Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 hlavně se na tu nálepku nechytni vlasama my to věšeli na třešně, pochytalo to docela dost mušek, co kladou červíky do třešní, ale jenou ve větru jsem šel pod třešní a lup už jsem to měl na hlavě, dolů to šlo fakt blbě :D:D Citovat
Agrafik Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Ještě další nápad. Můžeš si tam přes to střešní okno napustit vodu a on se ti tam utopí, nebo vyplave tím oknem :D Ale vážně, Biolit jsem použil odpařovač i sprej ve sklepě, mouchy a komáři zdechli, ale pavouci nee, pokud nedostali přímý zásah. Ale to auto je zas malý prostor, tak by to mohlo jít. Spíše jestli se to dostane všude. Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Nebo číhat vevnitř, můžeš se z toho stát atrakce pro celou rodinu - viz instruktážní video http://www.gadgeteshop.cz/zbozi/19/lapac-pavouku/ PS: součástí balení je i svičný pavouk Citovat
negrbob Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 A nebo toto: http://www.conrad.cz/odpuzovac-pavouku.k621737 Byl jsem poucen od tech co se pavouku boji ze to nefunguje ze je to prilaka. Tudiz bud odejde nebo jich tam bude vic. Pokud jich tam bude vic tak to staci dat mimo auto a oni vylezou. [upravil dne 19/3/12 15:03 od negrbob] Citovat
davidekcz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 No to je vlákno teda :super:super :D:D Aby se z toho nestala nemoc 407ček [upravil dne 19/3/12 15:14 od davidekcz] Citovat
Edison Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Ten manuální lapač je fakt hustej!!! A ne jen na pavouky... Snad jen... unese to třeba tarantuli?? :-D Mě tak napadá... co ho vykrmit? Pak bude větší, nezaleze do ďury a půjde snáze najít, chytit a humáně vynést do přírody... Citovat
Edison Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Úplně obyčejnou mucholapku... I s mouchama... On tam na ně půjde, až bude mít hlad... :-D Nezapomenout prvidelně přidávat čertvý mouchy... :-D Citovat
Agrafik Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Marcel00: dej mu přečíst tohle vlákno a on uteče sám:aut Citovat
Haryk Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 jedině masařku, uvázat za nohu a čekat až se příjde nažrat a vzít ho panflem přes palici Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Co kdyby jste ho zabili, nebylo by to jednodušší...? Citovat
Edison Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Mini.. tak teď jsi udělal taky haluz.... :-DDDD Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 tohle asi v počátcích automobilismu neřešili to máte za to, že do aut cpete furt víc a víc drátů a elektroniky Citovat
Edison Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 To řešili dřevomorku, červotoče a plísně... :-DDD Citovat
roxbury7 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Zaplynuj ho!!! Biolit postačí Večer aplikuj a ráno vetraj Citovat
Edison Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Večer aplikuj, ráno větrej... tak dva týdny... :-DDD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.