Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:xvul

Hezky jsem se pobavil při obědě :D

Jestli nechceš cyklon je ještě prášek proti americkému brouku - DDT

někde bych ještě pár pixsliček našel

Odesláno
ok koblih beriem spat, nabuduce radsej napis aktualny nazov a nie nazov z temnej minulosti na tieto veci som dost haklivy :(

no i tak by som to pouzil prvy a posledny krat... :myslim

teraz k veci nasho pribehu :)

vratil som sa z auta, pavuka nikde, otvoril som panoramu strechu nech hreje slniecko a rozbalil vonavy stromcek :D

uvidime kto z koho... vecer nasadim raid a dam do elektriky... noc bude dlha.... :fnuk

Teď chvilku bez legrace - vím, že to mohlo být vnímáno jako citlivé, ale opravdu nejse takový cynik abych se k něčemu takovému snížil Tím spíš, že část mé rodiny si prožila za války v této souvislosti velmi těžké chvíle takže to opravdu nee a doufám, že i ostatní to nevnímají jako narážku na otírání o památku těch na kterých byla tahle látka znaužita :ticho

Odesláno

abych se drzel tematu, obavam se, ze se to bez chemie neobejde, problem je, ze vsechny spreje co jsem videl musis nastrikat primo na nej, coz asi moc nepujde. Neni neco na styl mucholapky? Nejaky feromon, on na to naleze a nalepi se...

Odesláno

hlavně se na tu nálepku nechytni vlasama :D

my to věšeli na třešně, pochytalo to docela dost mušek, co kladou červíky do třešní, ale jenou ve větru jsem šel pod třešní a lup už jsem to měl na hlavě, dolů to šlo fakt blbě :D:D:D

Odesláno

Ještě další nápad. Můžeš si tam přes to střešní okno napustit vodu a on se ti tam utopí, nebo vyplave tím oknem :D:D

Ale vážně, Biolit jsem použil odpařovač i sprej ve sklepě, mouchy a komáři zdechli, ale pavouci nee, pokud nedostali přímý zásah. Ale to auto je zas malý prostor, tak by to mohlo jít. Spíše jestli se to dostane všude.

Odesláno

Ten manuální lapač je fakt hustej!!! A ne jen na pavouky... Snad jen... unese to třeba tarantuli?? :-D

Mě tak napadá... co ho vykrmit? Pak bude větší, nezaleze do ďury a půjde snáze najít, chytit a humáně vynést do přírody...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...