Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi, ještě jeden dotaz bych na Vás měl.. je možná výměna displeje malý za velký?? vím že se tady už o tom psalo, ale nějak se nevyznám v těch označeních proto přidávám foto. Díky

post-40540-14109622855479_thumb.jpg

tento mám a chtěl bych velký..

[upravil dne 18/3/12 06:56 od seemi]

[upravil dne 18/3/12 06:57 od seemi]

• O 4 měsíce později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

ahoj kluci mozna se to sem nehodi ale chtel bych se zeptat po zahrati auto mi prestava ukazovat displej jak se to da resit a aby to moc nestalo:) diky moc

Odesláno

- zavřít oči...

- zalepit displej...

- koupit starší (taky přestane ukazovat)...

- koupit nový za 14 t. ...

- prodat 607... (tak jsem to po 7 letech vyřešil já)...

a jiné dobré rady.

Arj: jakou 607 jsi koupil? Pořád pátrám, kdo koupil tu moji, modrou se žlutou kůží.

Odesláno

ne tak to neni ona:) a za kolik jsi ji prodal??a jinaci rada by nebyl:) jsou vsechny dobre ale radeji bych chtel aby sel:)

Odesláno

Radu lepší nemám, a asi tady ani není, bedlivě to sleduju.

Bohužel Peugeot se na zákazníky v tomto smyslu vy..al, je to evidentně výrobní vada a Peugeotu nezáleží na dobrém jménu. Opel prý v podobné situaci dal do prodeje náhradní displej asi v cené 800 Kč, aby to zákazník mohl nějak řešit.

Já jsem prodal před 2 lety asi za 65, už si moc nepamatuju (2,2 HDi, najeto 400t.).

Odesláno

Aha tak to jo ja mam taky 2.2 hdi najeto 250000t mel jsi s ni nejaky problemy??u opla se to da pry i opravit nebo tak neco ale u peugeota sam nevim porad neco ctu ale nic z toho:( skoda mohl taky dat ten displej za takovou cenu.

Odesláno

Práve jak jsem ji prodal, vypadala jak nová, tak za měsíc už byla u Brna v bazaru s asi 150 t. na tacháči.:grr

Jj, problémy občas byly.

[upravil dne 8.2.2013 13:54 od P607Olda]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdarec chlapy ma dotazek znamy si koupil 607 2.2 hdi rv.2002 a ptal se me jestli by slo vymenit maly displej ten oranzovy ktery ukazuje spotrebu a radio za velky ze stejneho auta a popripadne co by to obnaselo?? diky moc za rady

Odesláno

Co by to obnasalo? Pevne nervy, kooooooopec kablovacky, koooooopec modulov, druhe radio, druhy displej,........

Znamy mal radsej hladat model co to uz ma. Prerobyt to udajne ide, ale este som nepocul o nikom co by to spravyl s tym ze to aj fungovalo.

Odesláno

ahoj Jofo mam i ja dotazek nasel jsem tenhle displej je z peugeota 607 z 3i a rok 2003 a ja mam 2.2hdi 2001 chtel jsem se zeptat jestli to nejak bude pasovat popripadne co bych musel udelat. DIky moc za radu

post-48545-14109631748942_thumb.jpg

Odesláno

U hocikoho kto ma diagbox, alebo PP2000. S univerzalnou to nepojde. A kto ma diagbox alebo PP2000 tak bude urcite vediet co s tym. Ale ososbne si myslim ze to tam pichnes a pojde to bez nejakych nastavovacie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...