Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi,prosim o radu,zitra odjizdim na hory tak jsem dnes natankoval plnou a mel jsem pritom klicek v zapalovani a ted mi to ukazuje stale prazdnou nadrz.da se to nejak vyresetovat. Diky za pomoc.Jirka z Kutne Hory

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Omlouvám se za :xvul nechci zakládat nové vlákno kvuli memu dotazu a toto má krásný název :)

Tankuje tu někdo při zaplém motoru? Nevadí to ničemu?

Ptám se proto,Protože nechci furt chcípat motor u nafťáka a benzínu mám 100M od baráku...

Odesláno

Chozeluiskunes asi skôr narážal na to, že je zbytočné štartovať na ten kúsok a potom zhasínať skrz motor a nie palivo.

Choze, tak tankuj keď pôjdeš domov a nie z domu.

Odesláno

100 metrů to může i tlačit:aut

u pumpy vypínám motor, jaksi se to má dělat...,taky potřebuju klíč k odemčení nádrže, ale vlastně jsem ještě nikdy netankoval s nastartovaným motorem, ani když jsem tankoval naftu z kanystru

jak píše marko, tankuj při návratu:super

[upravil dne 17/3/12 10:07 od ozzy56]

Odesláno

ja parkrat tankoval s nastartovanym motorem a v pohode, ale mam pocit ze by se to delat nemelo.. delam to vyjimecne v zime kdyz mam studenej motor a vim ze budu popojizdet jen po meste, tak aby se ohral.. jinak kamarad to tak dela bezne u brambora tdska a taky v poho..

Odesláno

...Před čerpáním pohonných hmot musí řidič zastavit motor a vypnout zapalování. Pokud je k vytápění vozidla použito nezávislého topení, musí je řidič vypnout již před příjezdem k čerpací stanici pohonných hmot....

Odesláno

Hmm, super, a, pak přijedeš na pumpu, a, vidíš, jak znuděná obsluha típá cigáro 2 metry od stojanu, kde zrovna čepuješ, protože, vevnitř kouřit nemůže :D:roker

Odesláno
Pokud je k vytápění vozidla použito nezávislého topení, musí je řidič vypnout již před příjezdem k čerpací stanici pohonných hmot
U väčšiny 807 nesplniteľné, lebo kúrenie sa tam zapína a vypína súčasne s motorom ak sa zapne. Jedine fakt, že by som konektor vytiahol. U bežných áut asi netreba kúrenie vypínať.

Čo viem tak treba vypnúť kúrenie u ADR vozidiel, tam sa tiež vypne kúrenie hneď po zhasnutí motora.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...