Jimmy106 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Ty vole fuuuuj z prace bych mel moznost znarodnit leda tak brcka, ubrousky a mozna nejaky kelimky jinak Radku maso samo o sobe je fakt vyborny, ale kombinace te housky to fakt zabije ale nechci tam prijet s prazdnou.. jeste me napadlo, ze jsem znarodnil hodne silny koncentrat na lesteni skel, doma jsem to naredil do nekolika kanistru, tak muzu privezt a doplnit vam aspon ostrikovace, kdyz uz nic jineho Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 klido, obecne si kazdy vozi co vypije, sni a s cim se podeli . co zustane, je pouzito na dalsim sraze, teste se na absinth, zelenou a trochu whisky (tu jsem uz trosku upil :D:D tzn. ze kdyz chces privest tvrdy, dase do frcu, pijes limosku, dovez si ji . Neni v mych silach casovych a financnich vsem zajistit jejich oblibene pitivo. z pivka bude sud Kumburáka 30 l, na který se vždy nějak složíme. Maso nutné dovézt své (ne sračku naloženou z obchodaku) nebo objednat u Minimaxi. Upozornuju, ze nebude nase chyba, kdyz si to nekdo nezajisti Citovat
gronholmm Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Jé já zapomněl objednat maso u miníka Minimaxo - počítej i s porcí masa pro mě Děkuju Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 hledam dobrovolnika, ktery by jel do nove paky pro pivo idealne bych videl Moby89 - v praze mi pomuze nalozit piano, a pak se s nami bude presunovat na chalupu, vezme to pres paku, nabere soudek a dojede na chalupu. Do te doby tam my zatim dorazime dodavkou zkratkou nechci tam jet dodavkou, protoze bych musel platit o 250 vic, nez kdyz pojedu zkratkou Citovat
gronholmm Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 No a nebo tam sjedu já - já pojedu taky rovnou Citovat
Moby89 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 nemám problém, dej vědět nějak dopředu jak s tim piánem, Citovat
Jimmy106 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Jako taky bych tam neco snedl, jenze nevim co za maso. ale kdyztak jestli mi Minik vezme nejakou porci i pro me, tak budu jedine rad. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Většinou vozím maso já, přiměřeně porcí pro všechny. když bude 15 lidí, dovezu cca 30-35 steaků + nějakou chuťovku navrch. Daleko horší je, když doveze každej 2 kila masa a je tam pak pro 15 lidí 120 porcí, co pak s tím. Ale pokud si chce někdo přeci jen svoje přivést, určitě může. Já vybírám 50,- za 2 steaky/osobu (pouze náklady na maso), kdo má pocit že sní víc, přidá mi na to víc dle svýho uvážení. Citovat
Stifler Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Já jsem se už hlásil, ale pro jistotu znovu připomínám, že nebudu mít čas si něco sám připravovat, takže si objednávám porci masa u Miníka a u Scratche budu pít pivinko. Předpokládám, že se mnou pojede i Iveta, takže porce masa i pro ni a pití si asi přiveze sama, páč bude muset řídit. Jako malý bonus k masu od Miníka a pivku od Scratche budou i nějaké Stiflerovic (= Ivetiny) chlebíčky (za které však nikdo nic platit nemusí), ale pro taťuldu žádnej určitě nezbyde. [upravil dne 12.4.12 16:11 od Stifler] Citovat
gronholmm Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Taťulda je už hodnej, tak bych mu něco nechal Citovat
Jimmy106 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Ok Mini, tak se mnou prosim pocitej s tema dvema steakama Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Taťulda je už hodnej, tak bych mu něco nechal ja mu necham, suchej chlebicek, jestli nedoveze Primatora Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Jako malý bonus k masu od Miníka a pivku od Scratche budou i nějaké Stiflerovic (= Ivetiny) chlebíčky (za které však nikdo nic platit nemusí), ale pro taťuldu žádnej určitě nezbyde. [upravil dne 12.4.12 16:11 od Stifler] tak to ma byt, kazdy kousek neco sveho pro ostatni Minik nam taky nikdy nepocital zabavu a ja proud, teplo a vodu Coz mi tak pripomina, ze kdo chce, at si vezme rucnik, teplou vodu a vanu mame. Treba po tom stehovani, nebo kdyby upadl do mocuvky jako medved Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Většinou vozím maso já, přiměřeně porcí pro všechny. když bude 15 lidí, dovezu cca 30-35 steaků + nějakou chuťovku navrch. Daleko horší je, když doveze každej 2 kila masa a je tam pak pro 15 lidí 120 porcí, co pak s tím. Ale pokud si chce někdo přeci jen svoje přivést, určitě může. Já vybírám 50,- za 2 steaky/osobu (pouze náklady na maso), kdo má pocit že sní víc, přidá mi na to víc dle svýho uvážení. Já mám pocit že sním víc, takže počitej z dvojnásobnou dávkou:D Scratchi, primatora snad dovezu, jen to nevim jistě protože ty kujvy to tak natahujou s cenou že mi přijde 230kč za 8piv jako dost masakr. Pokud se dostanu přimo do expedice tak by měl bejt podstatně levnější Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Koukám, termín se krátí, supové se začínají slétat a mají hlad :D:D Citovat
Moby89 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 radek: hlavně ať tě taky nevyexpedujou:D Citovat
Péťa Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Já nechápu, co na tom Primátorovi vidíte. Nás se v hospodě ptají: \"Dáte si pivo nebo Primátor?\" Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Většinou vozím maso já, přiměřeně porcí pro všechny. když bude 15 lidí, dovezu cca 30-35 steaků + nějakou chuťovku navrch. Daleko horší je, když doveze každej 2 kila masa a je tam pak pro 15 lidí 120 porcí, co pak s tím. Ale pokud si chce někdo přeci jen svoje přivést, určitě může. Já vybírám 50,- za 2 steaky/osobu (pouze náklady na maso), kdo má pocit že sní víc, přidá mi na to víc dle svýho uvážení. Já mám pocit že sním víc, takže počitej z dvojnásobnou dávkou:D Scratchi, primatora snad dovezu, jen to nevim jistě protože ty kujvy to tak natahujou s cenou že mi přijde 230kč za 8piv jako dost masakr. Pokud se dostanu přimo do expedice tak by měl bejt podstatně levnější pokud to nebude z expedice, tak na to kasli jinak to vychazi na 30 Kc kus a to to muzu v kauflanu v jicine koupit za 20 a to tam prodavaj i tu 20 a 16 a stouta a weiss:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Co takhle dát si rybičku na grilu, chtěl by někdo....? v nabídce je pstruh, štika, candát, kapr [upravil dne 13/4/12 13:45 od minimaxa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.