Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravm majitele 206,

mam moznost koupit 206ku z roku 2007, 1.4 benzin, 3-dverova varianta. Jelikoz s Pugem 206 nemam zadne zkusenost a nikdo ze znamych ho nevlastni, rad bych se zeptal na co si dat specialne u 206 pozor nebo jake jsou jeji slabe mista - resp. co od ni vlastne cekat?

Predem diky za pomoc,

MS

[upravil dne 15/3/12 20:22 od Spangler]

Odesláno

od 206 bych čekal, že mě bude vozit..., zad. náprava stejné konstrukce jako 106,Saxo,205,309,405 atd.,když je dobrá cena, málo najeto,historii auta znáš--když je to známá, tak co vlastně řešíš?

Odesláno

Resim presne to, ze jsem napr. nevedl o totozne zadni naprave - a verim, ze podobnych veci bude asi i vice...kazde auto ma sve mouchy. Kazdopadne neni to tak, ze bych nad autem vahal, ale rad bych vedel na co se mam pripravit

Odesláno

Ja som moju dával preč zo skoro 130tkm a zadná náprava bola OK... a to som jazdil denne 100km po panelovej ceste (skoro jak D1... :aut).

Ak má táto, ktorú kupuješ len tých 38tkm tak je to vlastne ešte ani len nezabehnuté auto... ;)

Odesláno

já jsem s 206 spokojenej,je to spolehlivý autíčko,aspoň to moje :) mám najeto 135tkm a pořád je náprava ok,záleží na hodně faktorech,kdy ti odejde :)

Odesláno

Já mám čerstvě 139 000 km ale nechal jsem navrtat maznice do zadní nápravy, takže mám snad ještě na chvíli klid. Jinak jsem s 206 naprosto spokojenej - mám 1.1, spotřeba do 7 litrů, když člověk jezdí normálně, tak kolem 6,5l ....a auto je vcelku spolehlivý :)

Při tom malém nájezdu km, bych tu nápravu neřešil, jak píšou ostatní, to auto ještě není ani pořádně zajetý :)

Odesláno

Náprava bude v pořádku..od 1,4 nemužež čekat zázraky,ale jede to lépe jak Fabia.Spotřeba by měla byt do těch 7 litrů kombi. co se týče zbytku,tak jako vlastník 206 vidim mínus v přední nápravě. Bohužel někdo vymyslel rameno se zalisovaným spodním svislým čepem dohromady,takže pokud to začne cvakat,je lepší počkat do hraniční doby a pak koupit celé rameno. Kdyz seženeš přes někoho se slevou v AutoKelly,tak se můžež dostat na cenu kolem 1500 za rameno. Druha nevýhoda u 3dvéřka je málo místa vzadu, pokud tam budes nekoho vozit moc pohodlí mít nebudou:) pak vidím jen samé +

-Auto s designem,který vymyšleli v roce 1996-1997 porad strčí do kapsy sériovou Fabii,Golfa IV,Starou A3 jakbysmet. Občas budeš poslouchat kecy, že jezdiš holčičím nebo důchodcovském autě(tady bych si dovolil vložit paraleru že 206 neni GAY auto= vědecky je dokázáno že nejGay auto je Golf),ale to si ymslim nevadí...Francouzi maj proste styl,at uz Pug nebo Citron......:cool:

Odesláno

Ja som spokojny so svojou 206- nic nebucha nehrkoce...Mam najazdene 95 tis KM a zatial som menil iba tesnen pod hlavou a rozvody aby som nemusel pri 120tis KM to bola asi najväčšia plaka vyse 250 euro...ale inac ako som spokojny:)

Rok vyroby mojho Puga je 2008 :)

Odesláno

Vsem moc diky za rady a postrehy. Utvrdilo me to v tom, ze by to mel byt slusny kup a vahat nebudu - pokud se postesti (vedet bych mel v patek, pripadne zacatkem tydne), tak sem hodim vysledek a pripadne i nejake fotky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...