ROMAN2206 Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 JSEM UŽ BEZRADNÝ. V LONI JSEM MĚNIL MOTOR .MEL JSEM 1999 A TED MÁM V AUTĚ 2001 R,.V. NAJEL JSEM ASI 2000KM A TED MI AUTO NEJEDE.UJEL JSEM 300 KM A AUTO CHCÍPLO JAKO KDYŽ DOJDE NAFTA ,STARTOVAL JSEM A NIC PAK CHYTLO UJEL JSEM 100M.A ZASE NIC.kDYŽ SE KONEČNĚ ROZJEDU PŘIDÁM PLYN TAK ZAČNE CHCÍPAT A JEDE V ÚSPORU KDYŽ OVŠEM NECHCÍPNE ..NA DIAGNOSTICE TO UKÁZALO ZÁVADA NA NAFTOVÉ SOUSTAVĚ.VYMĚNIL JSEM NAFT.FILTR A NIC.V SERVISU MI ŘEKLI ŽE OPRAVA BY VYŠLA ASI CCA 20000 ŽE BY TO MOHLO BÝT NAFT.ČERPADLO.ALE JINDE MI ZASE ŘEKLI ŽE JE TO ÚPLNĚ NĚČÍM JINÝM.TEĎ JSEM SE DOZVĚDĚL ŽE SNAD I VÁHA VZDUCHU.MÁTE S TÍMTO PROBLÉMEME NĚKDO ZKUŠENOSTI??? JÁ UŽ SI OPRAVDU NEVÍM RADY .AUTO MĚ NIKDY NEZRADILO. Citovat
limar Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Môže blbnúť elektrické čerpadlo v nádrži Citovat
ROMAN2206 Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 díky za rady ,rano jsem vymenilDRV ventil a auto konečně funguje ,jen mi stále nezhasíná kontrolka s písmenem -- K -- NEVÍTE CO TO JE??? Citovat
limar Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Pokiaľ to bol DRV, tak po asi štyroch naštartovaniach by to malo zhasnúť. Ale aj tak by to chcelo napojiť na diagnostiku, tam by si videl presne. Citovat
ROMAN2206 Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 ZDRAVÍM ,mám opět problém v březnu jsem měnil DRV vetil ,najel jsem cca 10000 km a opět mi to začalo zlobit je možné že je to zase ventilem?auto se chová stejně jako před výměnou akorát s tím rozdílem že mi na palubce nic neukazuje jako závada ventil jsem dával nový koupeny v intercarsu.Auto začalo zase chcípat když přidám plyn tak to ubere samo a jede na minimum.pokud ovšem nechcípne.V poslední době sleduji i to že jedu určitou rychlostí a najednou auto vystřelí a zrychlí.jako když ho dusíš a pak pustíš.filtry měním. Citovat
limar Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 To elektrické čerpadlo v nádrži si už preveril? Citovat
Pili Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Ahoj, měl jsem ten samý problém, již jsi ho vyřešil? Já ano, stálo to 1.200 Kč. Citovat
miroja Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 A nechces sa podelit o informacie ? Mozno by si tym pomohol nielen zakladatelovi vlakna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.