Capy Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Dave_k printscreen buď nejde nebo se to ukládá někam do prčic.Tak nevim.Když to stáhnu jako vobrázek je to bez kol. Citovat
michal 206 Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 podle me je alessio stejne jako ostatni prevazne nemecke firmy. proste levne kolo. je treba s tim pocitat. davat bacha na diry a moc je neodrit a neorvat o obrubniky. cim mensi prumer, tim bude kolo pevnejsi, naopak cim vetsi prumer, tim je pry jina smes materialu, takze tezko radit. jedina spravna kola jsou original PEUGEOT, BBS, OZ a SPEEDLINE. ovsem za zcela jine ceny monza je velice pekne kolo a na cervene ci modre 206 vypadaji v bilem porvedeni fantasticky. za ty prachy... Citovat
destiny Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 NO, tak to jste mne moc nepotěšili, podle toho co tady čtu se mám asi na co těšit. Jsem 3dny dozadu obul toto: Tak dám pak vědět jak to dopadlo po sezoně. Citovat
Capy Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Asi sem negramot?Ona má 307 jenom 4 šrouby:o Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Capy: to mají snad všichni Pežoti, kromě 605, která má 5 Citovat
Neon Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 destiny: neboj - jenom strašej - jsou fakt dobrý pravda je to věc názoru... kor ty méně paprskový... http://www.peugeot-club.com/main.php?co=club/info&ktere=2115 [Editován dne 3/5/05 Neon] Citovat
Capy Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Jen mě to překvapilo.Dneska maj snad všichni 5 šrouběčků.Hold si dou pažouti svojí cestou a to je dobře,protože jinak by nedělali takový autíčka:D Citovat
Dave_k Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Napsán autorem Capy Dave_k printscreen buď nejde nebo se to ukládá někam do prčic.Tak nevim.Když to stáhnu jako vobrázek je to bez kol. Něco jako je tohle? Zmáčknu Printscreen, zapnu irfan view, tam dám vložit a je to. [Editován dne 3/5/05 Dave_k] Citovat
Capy Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Jojo to je ono už mi to de.Trosku sem s tim bojoval,ale už sem vyhrál. Tydle kolečka by taky slušely mý 405ne Citovat
Guest ZILA Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 tak tohle bude v pondeli meee :papa:D:papa:D:papa [Editován dne 4/5/05 ZILA] Citovat
Dave_k Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Pěkná volba. Jsem zvědav jak budou vypadat v reálu. :papa:D Citovat
Capy Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Trošku větší změna proti původnímu plánu.Ale sou hezký to je nutno říct;) Citovat
Guest ZILA Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 vahal sem ale voba padla na tyto i ze stranky druhe polovičky:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.